Şimdi Ara

arkadaşımı hocanın gözünden düşürmek için neler yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evt konudaki gibi bi tane sınıf arkadaşım var hocalara çok yagcılık yapıyor üstü üstüne boyu uzunken en ön sırada yer alıyor

şimdi geçiyorum ana konuya bu şahısı ögretmenlerin gözünden düşürmeye nasıl ögretmenlerin gözünden düşürecegim

Not: Açacak konu/bölüm 'ü bulamadın

• Olum ne çeşit bir psikopatsın.Sende yalakalık yap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok olmaz :)
  • onurcetin601 O kullanıcısına yanıt
    derse katıl ödevi yap hoca seni sevsin yeter.
    arkadaiını düşürmye çalışacam diye sorun sana olmasın hem 8. sınıfsan(tam bilmiyorum kaç olduğunu) bu sene bunlarla uğraşacağına bnde sınava çalış derse katıl. boş işler bunlar
  • Aynen yüzde yüz katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcetin601

arkadaşlar evt konudaki gibi bi tane sınıf arkadaşım var hocalara çok yagcılık yapıyor üstü üstüne boyu uzunken en ön sırada yer alıyor

şimdi geçiyorum ana konuya bu şahısı ögretmenlerin gözünden düşürmeye nasıl ögretmenlerin gözünden düşürecegim

Not: Açacak konu/bölüm 'ü bulamadın

Soru falan yanlış yaptığın amaan ohhh diye bağır öküz gibi gül

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozaman hocanın gözünden de düşer aynı durumu kendisine de yapabilirler ozaman sözünü çıkartamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

ozaman hocanın gözünden de düşer aynı durumu kendisine de yapabilirler ozaman sözünü çıkartamaz

Yoo nasıl düşer o öyle yaptımı diğerleride öyle yapar valla bi ara bana yapmışlardı mal durumuna düştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim eski ingilizcecimiz öyle gülme durumunda öyle kızıyor ki yani hocaya göre değişir. eski matematikçi de kendisi laf sokuyordu :S
  • her soruya parmak kaldır bende öyle
  • Arkadaşını düşürüceğine kendini yükselt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.