Bildirim
Arkadaşımın şarkısına yaptığın video klip
JACK & JONES Erkek Jjestar Jj Sweat Hood Noos Kapüşonlu sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHXHQG7R
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Güzel olmuş yanlız şeye dikkat edin kafiye olsun diye bazı yelerde saçmalamış sınız bide nakarat ekleyin ve son olarak sormak istediğim videonun sonunda arkadaşın nereye gidiyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Uzuman
Sıkıntı nedir?quote:
Orijinalden alıntı: sabinlenter
Güzel olmuş yanlız şeye dikkat edin kafiye olsun diye bazı yelerde saçmalamış sınız bide nakarat ekleyin ve son olarak sormak istediğim videonun sonunda arkadaşın nereye gidiyo
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim Şarkı tamamen ona ait, dediklerinize katılıyorum ve şarkı sonunda yok oluyor; çekimler tamamen ona ait ben sadece montajı yaptım
-
bu adam yunus özyavuz (rapçi adı sagopa kajmer) şiirlerine özenmiş ama hoş olmuş . yani klibi saymıyorum ama sözlr güzel . sadece uyak için biraz anormal yerlerde garip şeyler söylüyor :D ama tebrikler hoş olmuş :) -
Yo ye biçıs kam to my arm
Bizden repçi olmaz arkadaş. Gidin türkü söyleyin. -
Ulan zenci -
klibin sonu çok fenaydı
elinize sağlık bu arada -
quote:
Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch
Yo ye biçıs kam to my arm
Bizden repçi olmaz arkadaş. Gidin türkü söyleyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X