quote:Orijinalden alıntı: serserilaz baslıkda anlattıgım gibi :D http://www.resimupload.com/ds817657321_2010_8_30_18.htm Başlıkta anlatmışsın da ne yazmak istediğini anlamadım konuya girince anladım anca.
İnan bana google translate bile daha düzgün çevirirdi şu anlatmaya çalıştığın şeyi. Nasıl bir anlatım şeklidir bu
Arkadasın biri 3k vurdu damageye dikkat!! hemde mp recle Demek istemiş ama ortada abartılcak bi dmg yok ardream charları vuruyor o damegayı aposa
quote:Orijinalden alıntı: sound_of_silence! Arkadasın biri 3k vurdu damageye dikkat!! hemde mp recle Demek istemiş ama ortada abartılcak bi dmg yok ardream charları vuruyor o damegayı aposa
quote:Orijinalden alıntı: S A H quote:Orijinalden alıntı: Ruoja bişi anladıysam amerikalı olayım Finli ol. yarı finliyim zaten
quote:Orijinalden alıntı: Ruoja quote:Orijinalden alıntı: S A H quote:Orijinalden alıntı: Ruoja bişi anladıysam amerikalı olayım Finli ol. yarı finliyim zaten Sevgilin finli biliyoruz
quote:Orijinalden alıntı: S A H quote:Orijinalden alıntı: Ruoja quote:Orijinalden alıntı: S A H quote:Orijinalden alıntı: Ruoja bişi anladıysam amerikalı olayım Finli ol. yarı finliyim zaten Sevgilin finli biliyoruz yarı finli sayılırım herhalde iş ciddi evliliğe kadar yol var
quote:Orijinalden alıntı: Ruoja quote:Orijinalden alıntı: S A H quote:Orijinalden alıntı: Ruoja quote:Orijinalden alıntı: S A H quote:Orijinalden alıntı: Ruoja bişi anladıysam amerikalı olayım Finli ol. yarı finliyim zaten Sevgilin finli biliyoruz yarı finli sayılırım herhalde iş ciddi evliliğe kadar yol var anladık sevgilin var
quote:Orijinalden alıntı: Ruoja quote:Orijinalden alıntı: S A H quote:Orijinalden alıntı: Ruoja quote:Orijinalden alıntı: S A H quote:Orijinalden alıntı: Ruoja bişi anladıysam amerikalı olayım Finli ol. yarı finliyim zaten Sevgilin finli biliyoruz yarı finli sayılırım herhalde iş ciddi evliliğe kadar yol var Allah tamamını erdirsin