quote:Orijinalden alıntı: Still.Live two men şeklinde oluyor galiba ingilizcesi ama fikir süper two men = 2 adamlar
quote:Orijinalden alıntı: mertguz quote:Orijinalden alıntı: Kıvan Ç Edit:Arkadaşına gösterceksen önce 2 girl one cup ı izlet
quote:Orijinalden alıntı: Jinnet quote:Orijinalden alıntı: Still.Live two men şeklinde oluyor galiba ingilizcesi ama fikir süper two men = 2 adamlar usta ingilizcede öyle değil mi ? two and half men var mesela
quote:Orijinalden alıntı: Jinnet quote:Orijinalden alıntı: Still.Live two men şeklinde oluyor galiba ingilizcesi ama fikir süper two men = 2 adamlar pek ingilizce bilmem ama doğruysa şu şekilde two men = 2 adam two mens = 2 adamlar
quote:Orijinalden alıntı: Kıvan Ç Edit:Arkadaşına gösterceksen önce 2 girl one cup ı izlet hahaha aynen öyle yapıyım :D ama önce biraz topic uçsunda
Maymun ettin çocuğu burada. Senin gibi bir arkadaşım olsun istemezdim. Yalnız two man olayı süper olmuş
quote:Orijinalden alıntı: Never Trust quote:Orijinalden alıntı: Jinnet quote:Orijinalden alıntı: Still.Live two men şeklinde oluyor galiba ingilizcesi ama fikir süper two men = 2 adamlar pek ingilizce bilmem ama doğruysa şu şekilde two men = 2 adam two mens = 2 adamlar Değil man = adam men = adamlar demek
quote:Orijinalden alıntı: Jinnet quote:Orijinalden alıntı: Never Trust quote:Orijinalden alıntı: Jinnet quote:Orijinalden alıntı: Still.Live two men şeklinde oluyor galiba ingilizcesi ama fikir süper two men = 2 adamlar pek ingilizce bilmem ama doğruysa şu şekilde two men = 2 adam two mens = 2 adamlar Değil man = adam men = adamlar demek hmm anladım hocam saolasın, öğrenmiş olduk bizde
quote:Orijinalden alıntı: Never Trust quote:Orijinalden alıntı: Jinnet quote:Orijinalden alıntı: Never Trust quote:Orijinalden alıntı: Jinnet quote:Orijinalden alıntı: Still.Live two men şeklinde oluyor galiba ingilizcesi ama fikir süper two men = 2 adamlar pek ingilizce bilmem ama doğruysa şu şekilde two men = 2 adam two mens = 2 adamlar Değil man = adam men = adamlar demek hmm anladım hocam saolasın, öğrenmiş olduk bizde bişey değil hocam öğrenmek güzeldir
quote:Orijinalden alıntı: woLkanistanbuL quote:Orijinalden alıntı: Kıvan Ç Edit:Arkadaşına gösterceksen önce 2 girl one cup ı izlet hahaha aynen öyle yapıyım :D ama önce biraz topic uçsunda Arkadaşının bana küfür etmesine müsade etme sakın
quote:Orijinalden alıntı: aliosmanyuksell quote:Orijinalden alıntı: CiaoBella Heykırımızda burdaymış. Bu arada resmi paylaşlan arkadaş sankı osbir çekerken yakalanmış çocuk gibi bakıyo