Şimdi Ara

Arkadaşın yaptığı normal mi yoksa benmi fazla kafaya takıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakın arkadaşımın kuzeninin doğum günü vardı geçen(ailesiyle ve kız arkadaşıyla kutlayacaktı), kuzeniyle de arkadaşım bu arada. Kuzeni arkadaşıma istiyorsan FollowTheLight ı da çağır oda gelsin demiş. Arkadaşımda yok o gelmek istemez sıkılır falan deyip çağırmamış beni(kendi geldi bana söyledi bunu). Dedim bana sordunmu ki direk böyle bişey dedin, yok ama işte amaan boşver falan deyip geçiştirdi. Neyse dedim bende saldım. Bu gün babası arabayla bizim 2 sokak yanımızda ki babanesine gelecekmiş bişey için, arkadaşıma FollowTheLight ı alayım arabayla bize yemeğe gelsin hem takılırsınız bizde falan demiş, arkadaşımda yok o gelmek istemez demiş, arkadaşta bana diyo eğer sizin kapıyı çalarlarsa sende gelmek istemediğini söylersin herhalde, zaten evde kötü yemekler var falan dedi. Bende olum sen benim gelmemi mi istemiyosun direk dedim, daha öncede benim adıma konuşup reddediyosun insanlar beni çağırınca falan dedim. Ailem yanımdayken arkadaşlarımla buluşmaktan hoşlanmıyorum dedi (ailesiylede birbirimizi uzun süredir tanıyoruz bu arada mahalleden arkadaşımdı kendisi). Sizce bunu samimiyetsizliğemi yormalıyım yoksa normal bir durummu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 24 Temmuz 2021; 17:10:47 >

• istemediği belli.

sen de mesafe koy ama kestirip atma

• Sana uyuz olmus yada kiskanmis bir konuda belli
    Ve seni istemiyor. Ustune bi cizik cek isin olmasin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle arkadaş mı olur mesafeni koy arama hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorduğumda ailesi yanındayken birini eve yada yanına çağırmayı sevmediğini ailesinden rahatsız olduğunu söyledi, bunu nasıl anlamalıyım bilemedim

bu arada kendisi bana gün içinde konuşalımmı diye mesaj atan biri @VolcanoPower @yumuklusucurta58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 25 Temmuz 2021; 16:31:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FollowTheLight

sorduğumda ailesi yanındayken birini eve yada yanına çağırmayı sevmediğini ailesinden rahatsız olduğunu söyledi, bunu nasıl anlamalıyım bilemedim

bu arada kendisi bana gün içinde konuşalımmı diye mesaj atan biri @VolcanoPower @yumuklusucurta58

söylediğinde haklı da olabilir.

rahatsız olabilir bazen benim de olduğum oluyordu.

kuzeninden bir alt basamakta takılmaya devam et çok düşünme biri için beynini meşgul etmene değmez.

• kuzeniylede çok samimi değilim zaten. Takmamaya çalışıyorumda yakın arkadaşım dediğim biri bunları yapınca üzüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burada rahatsız olduğu kişi sen değilsin, ailesi bence. Belki beraberken bir şeyle ilgili dalga geçtin ve o olay onun ailesinde var ve bu yüzden görüşmek istemiyor bu şekilde.
    Herkesin kendine göre nedenleri var, nikahına almayacaksan ailesiyle sıkı fıkı olmana da gerek yok bence :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.