Arkadaslar bilgisayarim garip bir hal aldi... artik oyun oynayamiyorum.. Hersey evimi tasidiktan sonra basladi.. bilgisayarimi kurdum actim fakat windows acilir acilmaz monitore guc gelmedi ancak kasa calisiyordu.. daha sonra ekran kartim bozuldu sandim servise gitti gelde ama sorun olmadigi soylendi. Ekran kartim geri geldi neyse taktim acildi windows bisure oyunda oynadim ama oyunlar cat diye donmaya basladi.. Boyle boyle bi sure devam etti artik bilgisayar kendini resetlemeye baslamisti..daha windows acilmadan monitor kapaniodu reset atiodu alet kendine.. Bende topladdim kasami bilgisayarciya goturdum arkadas ekran karti falan denedi bilgisayar hala acilmiodu..anakartin bozulmus olabilir dedi.. Neyse anakartimida yolladim servise bozuk dediler gitti geldi kurdum kasayi actim acildi..Dedim bi oyun kurayim Warcraft 3 u kurdum oyun cnematicleri gecti tam acildi cat dondu! Haydaa dedim simdi ne oldu..Sonra baska oyunlar denedim hala ayni.. Vazgectim cm 01-02 kurdum windowed oyniodum gorev yoneticisini bi actim CPU %100 kullanilio.. virus testleri yaptim bisey yok...windows guncellestirmelerinide yaptim olmadi donanim guncellestirmeleri yaptim yeni driverler indirdim gene olmadi! Bilgisayarin bir diger problemide DrirectX yuklemeye calisirken tak deiye hicbir bar dolmadan yuklendi demesi...
Suan bilgisayar grafik isteyen oyunlarda donuo. DirectX yuklerken cat die yukledim dio..
Acaba sorun neden kaynaklanio olabilir.. Ben sahsen Yazilimsal olmadigini dusunuyorum..
Sabirla okumayi basaran ve yardim etmeye calisan arkadaslara simdiden tesekkur ederim! :)
Merhaba arkadasım istersen makinayı komple bir dagit neyse eline al bir fırca anakartı guzel bi temizle işlemcine bak bir yerinde hafif bir kararma gorursen yanık gibi işlemcidedir sorun ki buyuk bir ihtimal ole bana ole geldi ama bi temizle bakalım her yerini guzel bir sekilde ramleri takarken bir kagıt parcasıyla zımpara yapar gibi slota giren yerlerini temizle ekran kartınıda aynı sekilde ve takarken ramleri ve ekran kartını oturduktan sonra haifi saga sola bastır ki iyice saglam bir sekilde otursun her seyini topladıktan sonra biosda bi konturol et işlemci ısısını cok cabuk ısınıyorsa ya fanın arızalıdır yada işlemci artık harab olmustur eger biosdan bakamassan işlemci ısısını gostren progamları kurabilirsin son olarak cok fazla oyun oynadıysan işlemcin hasar gormus olabilir kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme