Şimdi Ara

Arkadaşla sözlü kavga ettim.Fikirleriniz lazım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler.Yaklaşık yarım saat önce saat 01:00 gibi arkadaşın odaya gittim(yurtta kalıyorum).Muhabbet kargodan açıldı. Arkadaş diyor ki Ankara'dan Bursa'ya 1.5 kg lık kargo göndermiş bir arkadaşı.Tutarı 5 liraymış.Yani kargoyu alınca 5 lira vermiş.Bende dedim ki mümkünatı yok falan filan.Olayı anlatmaya çalıştım.Neyse bu hala 5 lira olduğunu iddaa ediyor.En sevmediğim şey birinin bilmediği bir konu hakkında yorum yapması ya da körü körüne bir şeye inanması.
    Sinirlendim çıktım gittim bende odadan.Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen biri bu.Şimdi nasıl davransam bilemedim.BU kargo olayı da ilk değil.Sürekli bir şeyler sallayıp önce kendisi inanıyor sonra bilmeyenleri inandırmaya çalışıyor.Ne yapsam bilemedim.Bi yardım efsane olur.Bu arada yaşım 21.Liseli diyen oursa diye.

• Kargo sitelerinde hesaplama aracı var. Oradan gösterebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 lira olmasi lazim normal fiyat

kavga sebebiniz efsane yorum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gösterdim zaten ama hala 5 lira verdiğini iddaa ediyor.Gelde çıldırma ..
  • O nasıl kavga sebebi öyle.

• Sürekli bir şeyler sallayıp önce kendisi inanıyor sonra bilmeyenleri inandırmaya çalışıyor.

Bu kesit beni kazandı.

• Herkese doğruları empoze etmekten vazgeç, senin özgürlüğünü kısıtlamadıkça bırak sallasın. Bir zaman sonra dikkate alınmadığını anlayınca bundan ister istemez vazgeçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyur: (kırptım)

Arkadaşla sözlü kavga ettim.Fikirleriniz lazım....

@flopy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 3 Mart 2014; 2:06:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kavga sebebi op

• doğruları empoze etmek amacım değil zaten.Bu olayı günde en az 10 kere yapıyor.Yani 10 kere bir şeyler sallıyor.Sonra da inandırmaya çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flopy -- 3 Mart 2014; 2:01:48 >
  • sen de inanmış gibi davran bi süre sora sıkılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: flopy

doğruları empoze etmek amacım değil zaten.Bu olayı günde en az 10 kere yapıyor.Yani 10 kere bir şeyler sallıyor.Sonra da inandırmaya çalışıyor.

Boşver dostum bırak söylesin ne olcak yani her defasında yav he he de geç

• 5 lira verdim kardeşim yalan mı söyleyeceğim?
    Sürekli birşeyler sallıyormuşum ne salladım ulan? Benim odaya gelme bir daha!

• quote:

Orijinalden alıntı: flopy

Herkese iyi geceler.Yaklaşık yarım saat önce saat 01:00 gibi arkadaşın odaya gittim(yurtta kalıyorum).Muhabbet kargodan açıldı. Arkadaş diyor ki Ankara'dan Bursa'ya 1.5 kg lık kargo göndermiş bir arkadaşı.Tutarı 5 liraymış.Yani kargoyu alınca 5 lira vermiş.Bende dedim ki mümkünatı yok falan filan.Olayı anlatmaya çalıştım.Neyse bu hala 5 lira olduğunu iddaa ediyor.En sevmediğim şey birinin bilmediği bir konu hakkında yorum yapması ya da körü körüne bir şeye inanması.
    Sinirlendim çıktım gittim bende odadan.Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen biri bu.Şimdi nasıl davransam bilemedim.BU kargo olayı da ilk değil.Sürekli bir şeyler sallayıp önce kendisi inanıyor sonra bilmeyenleri inandırmaya çalışıyor.Ne yapsam bilemedim.Bi yardım efsane olur.Bu arada yaşım 21.Liseli diyen oursa diye.

bunun aynısından bende var benim dediklerime inanmıyor da sağda solda duyduğu laflarla kendi fikri de değil benimle münakaşa ediyor.

ondan sonra da ama öyle dedilerdi çok eminlerdi diyor allahım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

5 lira verdim kardeşim yalan mı söyleyeceğim?
    Sürekli birşeyler sallıyormuşum ne salladım ulan? Benim odaya gelme bir daha!

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    gönderilan şey 1.5 kg
  • Hoca yol ver gec canını sıkan insanları bırak ne diye takıyorsun hala peşine.
  • bazı kargo firmalarında 2kg a kadar 5 lira ödeyebiliyorsun bu bazılarında ise 1 ve 1.5k arası.Kampanyalı yollamıştır.Yada bazı firmaların öğrenci indirimi + yada bazı firmaların üniversiteler ile anlaşması oluyor ve o üniversitenin öğrencisi olana ek indirim oluyor vs vs.Hadi 5 kilo desen 5 lira desen neyse de 2kg için 5 lira normal.Kaldı ki şirketlerle anlaşma yapan firmalar (yakında 10 kiloluk eşyaya 5 lira ödedim) bireysel olarak kampanyalarda yapabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.