AirTies kablolu modemim war we ben bunu kablosuz yapmaz istiyorum çünkü bu kablolardan sıkıldım ne yapmam lazım lütfen bana yardımcı olun zekanıza we yardımlarınıza ihtiyacım warr
böyle başlık açıp böyle bi soru sorarsan emin ol sana forumdan birisi şöyle bir cevap verir...:
ne güldüm beah uniwalker favorimsin dostum bundan sonra
yahu ne demek bu nasıl yapmak istiyorsun az mı çeksin çok mu
arkasına bir anten tak bakalım olacakmı ???
sabah sabah iyi geldi, offfffff
ben diomki benim modemin wireles deil o yüzden dedim normalde bişi takıolarmışş ben onu diom nasıl oluyo diee...
bu arada formun kurallarında ne warmış ben okudum ama unuttum formda yazı yazanlarla dalga geçinmii yazıo yada yeni üyelerin falsosunu yakalayarak olmayan espiri yeteneğinizimi geliştirin die ben anlamadım
bana yardımcı olmıcak sanız söleyin we açtım konuda ne yanlış warsa onuda söleyin
Uniwalker
1-Başlığın konu ile ilgili olmalı 2-Modemi kablosuz yapmakla hiç uğraşma istersen , gidip yeni bir kablosuz modem almak inan senin için daha karlı olur
1-Başlığın konu ile ilgili olmalı 2-Modemi kablosuz yapmakla hiç uğraşma istersen , gidip yeni bir kablosuz modem almak inan senin için daha karlı olur
Bencede dostum senin içn en hayırlısı bu...
asdasdada hocam çok tuttum ben seni
Teşekkür eederim arkadaşlarr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme