Şimdi Ara

Arkadaşlar 1000 YTL ye sistem..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 1000 YTL ye sadece kasa almak istiyorum.. Yani maksimum 1000 ytl olacak beim isteğim oyunların iyi çalışması ve makinanın kasmaması :)) Böyle bir pc tavsiyeniz ne olur..Şimdiden teşekkurler..

(konuyu yanlıs yere actım pardon..İlgili moddan dogru yerıne tasınmasını talep ediyorum..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreaM0707 -- 21 Haziran 2006; 11:25:26 >

• amd3500
    250gb seagete hdd (16mb cache)
    512 x 2 dual twinmos ram (2.5 luk)
    anakart asus nf4 a5nx
    x1300 ati ekran kartı (1600 daha iyi olur ama para?)
    asus ya da aopen kasa
    asus dvd-rw
    --------
    takribi 1 ytl falandir. tabi dolarin bu hizi ile 3 gun sonra 1200 yytl olur.
  • Arkadaşın önerdiği sistem gayet iyi fakat para sıkıntın olursa işlemciyi amd 3200 alıp ekran kartını x1600 pro lamanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

amd3500
    250gb seagete hdd (16mb cache)
    512 x 2 dual twinmos ram (2.5 luk)
    anakart asus nf4 a5nx
    x1300 ati ekran kartı (1600 daha iyi olur ama para?)
    asus ya da aopen kasa
    asus dvd-rw
    --------
    takribi 1 ytl falandir. tabi dolarin bu hizi ile 3 gun sonra 1200 yytl olur.

Sistem gayet güzel olmuş. ekran kartını 6600gt ya da 1600 ile değiştirirsen iyi olur.
  • Oyun oynayacaksan Ekran kartını sakın X1300 alma. En az X1600 Pro al. Gerekirse CPU'yu AMD 64 3000+ al; ama ekran kartını en az X1600 Pro al. Ama biraz daha ekleyebilirsen X850 XT(SM 3.0 yok) de alabilirsin.
  • "anakart asus nf4 a5nx " bunun fiyatı tam olarak nedir link verirmisiniz teşekkürler bende aynı sistemi almayı düşünüyorumda sadece kasa :) tşk.
  • bende aynı özelliklerde bir sistem alacağım ben şöyle bir sistem çıkardım hepsiburada.com dan yapmaya çalıştım sizce olmuşmu?

SAPPHIRE RADEON X850 XT 256MB PCI-E DUAL DVI-I EKRAN KARTI (21052-02-20)
    AMD ATHLON 64 3500+KUTULU FANLI İŞLEMCİ 939p VENICE 1
    ASUS A8N5X SOKET 939 ANAKART
    KINGSTON 1GB 400MHZ CL3 RAM
    SEAGATE ST3160212AS 160GB 7200RPM NCQ SATA2 8MB CACHE SABİT DİSK
    ASUS DRW-1608P2 DVD YAZICI (SİYAH)
    FEEL HURRICANE 460W ATX KASA ( 460w )

Kdv dahil , 1.369,80 YTL ediyor bunu nasıl buldunuz acaba bunu almayı düşünüyorumda?
  • Cevapler için cok tesekkurler :) Bende acele edıyorum senın dedıgın gıbı dolar bızı yakmasın.. İnş dahada yukselmez tam sistem alacagız dolar yukseldı yaw bızdede sans yokki.. Şimdi ben dogudayım bi bilggisayarcıya gidip adam bu parcaları soylesem honk die bana bakar :D:D onlar bı lıste olsuturuyorlar kafalarına gore ordan satıs yapıyorlar... Nasıl alabılırım bu sıstemı..?? Siparıs verıp kendımmı kurayım..??

Tekrardan teşekkurler herkese..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreaM0707

Cevapler için cok tesekkurler :) Bende acele edıyorum senın dedıgın gıbı dolar bızı yakmasın.. İnş dahada yukselmez tam sistem alacagız dolar yukseldı yaw bızdede sans yokki.. Şimdi ben dogudayım bi bilggisayarcıya gidip adam bu parcaları soylesem honk die bana bakar :D:D onlar bı lıste olsuturuyorlar kafalarına gore ordan satıs yapıyorlar... Nasıl alabılırım bu sıstemı..?? Siparıs verıp kendımmı kurayım..??

netten ver tabi. param çok, bilgisayarcıda kazansın diyorsan sen bilirsin.

www.gigatek.com.tr
    www.mavibilgisayar.com
    www.inventus.com.tr

• Cpu yu 3000+ yapıp ekran kartını 7600gs yapman cok daha akılcı olur 3500+1600pro ya göre
  • Tamam netten vereceğim.. Hangi siteden versem acaba :)) burda reklam olur şimdi isim soylesenız.. Birde bunların çakışma durumu olmaz inş.. kurarken :)
    quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

quote:

Orjinalden alıntı: DreaM0707

Cevapler için cok tesekkurler :) Bende acele edıyorum senın dedıgın gıbı dolar bızı yakmasın.. İnş dahada yukselmez tam sistem alacagız dolar yukseldı yaw bızdede sans yokki.. Şimdi ben dogudayım bi bilggisayarcıya gidip adam bu parcaları soylesem honk die bana bakar :D:D onlar bı lıste olsuturuyorlar kafalarına gore ordan satıs yapıyorlar... Nasıl alabılırım bu sıstemı..?? Siparıs verıp kendımmı kurayım..??

netten ver tabi. param çok, bilgisayarcıda kazansın diyorsan sen bilirsin.

www.gigatek.com.tr
    www.mavibilgisayar.com
    www.inventus.com.tr

• gigatek ucuz kargo parasını ödemiyorlar. mavi biraz pahalı kargo parası ödüyorlar. inventusta ucuz ama kargo ücretini bilmiyorum, kapıda ödeme seçeneğinde var.
  • birkac gune 1000 ytlye sistem kalmayacak .. dolar 1.6923
  • Walla be dolar fırladıkca fırlıyor ... Elimi cabuk tutayım :))
  • satisi 1.730 oldu doviz büfelerinde.
  • dikkat
  • merkez bankasindan bugun 2. mudahele de geldi, resmen devulasyon oluyor dalgali kur diye dalga geciyorlar. 2 ytl ye kadar yolu var bunun.
  • Alamam pc falan bu halle yaw..:((

Acaba sabit kur yaparmı firmalar..
  • slm kardeş sana uygun bilgisayar verebilirim

eğer biraz beklersen

p4 3,0 işlemci
    p4 asus intel anakart
    1 gb ram
    200 gb hdd
    256 xt ekran kartı
    cd rw dvd
    asus kasa cift fanlı

sana 750 ytl ye veririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.