Bildirim
Arkadaşlar,11 haziran'a kaldık
DeFacto Erkek Termal Çorap Siyah STD : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CND8DHG8
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
11 olsa yine iyi.. az önce power fm haberlerinde 10 gün daha sürecekmiş dendi.. yani 19u oluyor.. -
Telekoduğumun ben taaaa.... -
6-9-11-19.....
bu boyle gider hocam,bakın basınızın caresine:) -
bugün baya iyi ilk defa MSN 2e girdim hiç kasmadan herşey hızlı,KAzaa'dan download'a da başladı,sitede yazmasada düzelmiş gibi geliyor bana... -
bu ay umudu kesin bence hiç beklemeyin şu tarihte düzelecek diye telekom büyük bir kuruluş ama görüldüğü kadar da acizz bir kuruluş türk telekoma bir alternatif olsaydı herşey daha iyi olurdu belkide ama nerde türkiye'de bu işe o kadar sermaye dökecek adam bu hayal kurmak olurdu bence.. -
SİZCE İNTERNETTEKİ SORUNUN SORUMLUSU, CEZAYİR DEPREMİ Mİ YOKSA TÜRK TELEKOM MU?
--------------------------------------------------------------------------------
DEPREM
(%18) / 82 oy
TELEKOM
(%82) / 364 oy -
telekom,yunanistanda bu iş 1 gün sürdü.. -
*Nothing has changed...
(*Değişen hiçbirşey yok) -
al işte 11 haziran nooldu?????? -
walla bi ... olduğu yok.. -
yeter yaa sanki biz değil de bitarafına bişey yaptığımın avrupası teknolojide geri kalmışta, biz internete derya para harcıyoruz onlar ucuza giriyor ve üstüne üstlük kaç haftadır da doğru düzgün giremiyoruz. ya bu adamlarda hiç mi izan yok be kardeşim? bunlar interneti herhalde karılarının kullandığı haliyle chat için icat edilmiş bişey zannediyorlar. Allah ben ve benim gibi insanlara çekdirttiklerinizden dolayı bin türlü belanızı versin artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X