Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 2.EL ARAÇ ALDIM GERİ VERME İMKANIM VAR MI (Acele) ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
29.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: synthesizer

Aracın pert kaydı var ise. Dava açıp geri verirsiniz. Noter'de herşeyi kabul ettim deseniz bile SATICI gizli kusurlardan sorumludur. Forumda bununla alakalı bir konu mevcut. 8 ay gibi sürede Pert kaydı olan aracı konusunda davayı kazandı arkadaş.

Sizinkinde pert yoksa bile satıcının gözü korkutulabilir.
    Hocam tüv'e msj attım görünen bir kazası vs çıkmadı. değişen den anlamam biraz piyasasının altında aldım. tek değişen kapı sacı dedi sonra burda sanayiye götürünce söylediler. kısa süreli binmek için aldım yarın satmaya kalksam elimde falan kalır satılmaz diye geri vermek istiyorum motoru ile bir sıkıntı yok. değişenler ile sıkıntılı bir durum var bana söylediklerinden çok daha fazla çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

arkadaşın dediği gibi, satıcının insafına kalmışsınız.

kolay gelsin.

Pazartesi aldım dün fark ettim. satıcı ile konuşcaz bakalım. hani olmaz derse diye başka bir çözüm yolu var mı diye siz değerli arkadaşlara soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Dava nasıl lehine sonuçlanacak arkadaşın? Adam mahkemede ben satarken belirttim kazalı olduğunu der ve dava düşer.

Pert dava olayında kazanan arkadaş nasıl kazanmış?Davalı ben pert kayıtlı olduğunu belirtmiştim der ve davada düşerdi o zaman sizin mantıkla.Gerçi bizde böyle olaylarda mantık aranır mı orasıda ayrı bir mesele.

Hocam çok istisnai bir durum olmuştur. Aracı alan arkadaşın telefon kaydı tutması ya da satan adamın birden fazla kişinin yanında araba kazasızdır demesi vs. Yoksa takipsizlik çıkar.

Takipsizlikten sonra yine de dava açılabilir tabi ama olumlu sonuçlananını görmedim. Kazandım diyenlerin de herhangi bir kararı internette paylaştıklarını görmedim. Bu işle bu kadar uğraşan birinin mantıken dolandırıcılara inat internette paylaşması lazım emsal olması için.

Hocam arkadaşlarım vardı benle beraber 4 kişiydik onlarda pek araçtan anlayan birileri değil öyle yanımdalar dı. hatta telefona konusurken bile sadece sağ kapı sacı degişik demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Adam geri alırsa sende geri verebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alii_1907

quote:

kolay gelsin.

Pazartesi aldım dün fark ettim. satıcı ile konuşcaz bakalım. hani olmaz derse diye başka bir çözüm yolu var mı diye siz değerli arkadaşlara soruyorum.

alırken anlaşma imzalayıp, bu tür durumlarda geri alacağını belirtmişse bir şey olmaz ama galiba böyle bir şey yok.

ilk başta inkar edecektir. sakin sakin anlatın, hiç olmadı birkaç yüz lira daha azını geri alın paranızın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dava nasıl lehine sonuçlanacak arkadaşın? Adam mahkemede ben satarken belirttim kazalı olduğunu der ve dava düşer.

Pert dava olayında kazanan arkadaş nasıl kazanmış?Davalı ben pert kayıtlı olduğunu belirtmiştim der ve davada düşerdi o zaman sizin mantıkla.Gerçi bizde böyle olaylarda mantık aranır mı orasıda ayrı bir mesele.

Hocam çok istisnai bir durum olmuştur. Aracı alan arkadaşın telefon kaydı tutması ya da satan adamın birden fazla kişinin yanında araba kazasızdır demesi vs. Yoksa takipsizlik çıkar.

Takipsizlikten sonra yine de dava açılabilir tabi ama olumlu sonuçlananını görmedim. Kazandım diyenlerin de herhangi bir kararı internette paylaştıklarını görmedim. Bu işle bu kadar uğraşan birinin mantıken dolandırıcılara inat internette paylaşması lazım emsal olması için.

Hocam arkadaşlarım vardı benle beraber 4 kişiydik onlarda pek araçtan anlayan birileri değil öyle yanımdalar dı. hatta telefona konusurken bile sadece sağ kapı sacı degişik demişti.

Hocam sen konuş adamla böyle böyle demiştin ama kazalı çıktı araba diye çözmeye çalış. Olmazsa da dava açabileceğini, şahitlerin olduğunu belirt gözünü korkutmaya çalış. Ama adam yemezse de pek şansın yok onu da belirteyim.

• quote:

quote:

quote:

kolay gelsin.

alırken anlaşma imzalayıp, bu tür durumlarda geri alacağını belirtmişse bir şey olmaz ama galiba böyle bir şey yok.

ilk başta inkar edecektir. sakin sakin anlatın, hiç olmadı birkaç yüz lira daha azını geri alın paranızın.

insallah hocam ya. 10.500 lira bir para söz konusu çok büyük para olmasa da. geri verir üstüne koyar sağlam bir şey alırım yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sen konuş adamla böyle böyle demiştin ama kazalı çıktı araba diye çözmeye çalış. Olmazsa da dava açabileceğini, şahitlerin olduğunu belirt gözünü korkutmaya çalış. Ama adam yemezse de pek şansın yok onu da belirteyim.

Aynen hocam bende öyle yapcam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kolay gelsin.

insallah hocam ya. 10.500 lira bir para söz konusu çok büyük para olmasa da. geri verir üstüne koyar sağlam bir şey alırım yani.

inşallah.

• quote:

quote:

pert kaydı varsa evet ama sanayide toplatılmış ise olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

Devrini aldığınız için satıcı insiyatifine kalmış iade etmeniz. Noterde herşeyi kabul ettiğinize dair imza atıyorsunuz zaten.

Hiç araba alıp sattın mı gizli ayıplardan sorumludur ve geri iadesi mümkündür.

sigortadan araştır kaydı varsa hemen davayı aç üzerine avukatada gidip en üst perdeden fatura etmesini söyle ki dava masrafları kabarsın ayıplı araç satmanın ne demek olduğunu öğrensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Adam geri alırsa sende geri verebilirsin.

innce
  • Suç sende kardeşim.Bu devirde kime güven kalmışki.Götür göster arabayı.Şimdi dövünür durursun böyle
  • Aracı başka bir ustaya göstermenizde fayda var. Benzer birşey rastladım adam bir sürü şey söyledi, aynen moral bozukluğu başka bir servise götürdüm araba çok iyi durumda dedi, gerçekten de 1,5 sene kullandım tekerim bile patlamadı.
  • Gösterdim taksi çıkması diyolar şimdi dava açarsam ne kadar güne sonuçlanır. paramı nasıl geri alabilirim.
  • Bizim sanayi milletinin adetidir; bir araba götürür ve bunu yeni aldım derseniz aracinizda hemen kusurlar bulur, abi senin kazıklamıslar demeye getirirler. Ama kendi ellerindeki bir aracı öve öve bitiremezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen hafta bir araç aldım ekspertiz yaptırdım ekspertizde beygiri düşük çıktı bunun nedeninin turbo olacağını yazmış ve yanında bir iki şey daha yazdı bunlardan kaynaklanabilir dedi satıcı ise turboda bişey olmadığını söyledi ve sadece bakıma ihtiyacı olduğunu söyledi bende aldım fakat bir hafta sanayide dolaştıktan sonra turbocuların hepsi turbo bozuk dedi ve tamir görmesi lazım dedi aldığım kişiye bunun parasını ödetmek veya arabayı geri verme imkanım varmı tüketici mahkemesine başvursam daha alalı 1 hafta oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.