Şimdi Ara

Arkadaşlar 2 model ve 2 marka arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir araştırmadan sonra 2 model arasında kaldım. Bu modelleri yaz döneminde almak isteyen herkes karşılaşmıştır. Alanda olmuştur.
    ARÇELİK 274580 EB
    SIEMENS KG76NAW30N

Bu modellerden hangilerini önerirsiniz. Sizce hangisi alırsam şuan ve ilerisi çin doğru bir tercih yapmış olurum.

• sezarim83 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Arçelikten dönen çok müşterim oldu. Özellik Xl 580 lt üzeri modellerde kompresör sıkıntısı yaşanıyor. Maddi sıkıntınız yoksa Siemensi almanızı tavye ederim. KG76NAW30N modeli çok sattığımız bi model. Tasarım olarak da şık ve kaliteli ürün. Tasarım ödülü almış bi ürün.
    Uygun fiyat ve detaylı bilgi için
    05333248004
    SEFA ÖNAL
  • Arçelik candır. Arada sırada kıllık yaratsada iyidir.
  • Beyaz esya konusunda tarihten gelen bir sanssizligimiz var. Bunu tekrar yasamak istemiyoruz. Ama arcelikte kullanisli raflar var fonksiyonel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezarim83 -- 20 Eylül 2019; 12:19:48 >
    Elektronik şans işi. Ama Siemens En Şanslı olabileceğiniz markadır. 25 yıldır Hem kullandığım Hem sattığım için söylüyorum.
    Elektronik şans işi. Görüntü sizi yanıltmasın. Ama Siemens En Şanslı olabileceğiniz markadır. 25 yıldır Hem kullandığım Hem sattığım için söylüyorum.
  • Hocam, ben bir fiil bu modeli kullanıyorum Siemens KG76NAW30N A++ 578 lt No-Frost Buzdolabı hiç düşünme bile Arçeliği.

tüm dünyaya buradan gidiyor Siemens Buzdolapları.
  • Hocam arçelikten şaşma derim ben yıllardır gerek buzdolabı gerek diğer beyaz eşyalar arçeliktır benim sağlamdir arçelik
  • Her iki ürüne ait şikayet kayıtlarını incelerseniz daha sağlıklı bir bilgi edinirsiniz. Yaşanan problemlerin ürün kaynaklı mı yoksa bayi/servis kaynaklı mı olduğu açıkça ortaya çıkar.
  • arçelik için fikir vereyim beni kanser ettiler verdiğim paralar zehir zıkım olsun.şikayet sitesini inceleyin derim bu yanlızca benimki.
    www.sikayetvar.com
    Arçelik Çözüm Değil Sorun Üretiyor
    https://www.sikayetvar.com/arcelik/arcelik-cozum-degil-sorun-uretiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.