Ben aslında 2. yazdığım "SAMSUNG YEPP YPU1Z 1GB MP3 PLAYER" almak istiyorum ama arkadasım bilgisayarla sarj edilebiliyor dedi.Diğeri ise 512 mb.ben 1 gb lık istiyorum.Gercektende SAMSUNG YEPP YPU1Z 1GB MP3 PLAYER bilgisayarlamı şarj ediliyor?
harici bir adaptör alırsan prizden de şarj edebilirsin.
Peki o adaptör için yer var mı?
yer derken? satın alma yeriyse teknosa, ep center gibi yerler ve istanbul kadikoy yazicioglu han gibi yerler var...
katettiğin cihazda giriş yeriyse, usb kablo girişinden sarj ediyor. kablonun diğer ucu adaptörün arkasındaki usb yuvaya giriyor.
Teşekürler.
fake sony'ler var.onlardan da alabilirsin piyasada 100 ytl 1 GB.ben aldım iş görüyor.
şu teknolojinin türkçesi markalarımız ya da yurtdışına ayda 98567956870596877 ürün ihraç ettiğini söyleyen markalarımız uygun fiyata mp3 player yapsa da mp3 playerlera çok para vermek istemeyen arkadaşlar böyle kıtipiyoz çin malı aletlere para vermeseler. hem sermaye yurtdışına da akmaz :)
yok arkadaşım fake sony lere güven olmaz bence.ben creative zen nano 1gb mp3 player aldım.Ürün özellikleri çok fazla olmasada müzik dinlemeye yeter.ne o kameralı mameralı mp3 playerlar. mp3 player bu adı üstünde zaten,mp3 dinlenilir,fotoğraf,video çekilmez!!
mp3 player olarak kesinlikle önermeyeceğim piranhadır.alışveriş sitelerine bi bakıyorum piranha çok ucuz.150 ytl ye 1 gb radyolu,renki,kocaman ekranlı ve özellikleri baştan aşağı güzel sıralı yazmışlar.ama hiç bir işe yaramaz.koymuşlar o mp3 playerın arkaplanına bi de güzel resim.renkleride cıvıl cıvıl.millet ona heves ediyor,alıyor.gelincede ağızlar 999 karış açıkta kalııyor.
CREATIVE ZEN NANO 512MB SİYAH MP3 PLAYER almak yerine CREATİVE MUVO V200 1GB al derim fazla fiyat farkı olacağını zannetmiyorum ve Creative ile Samsung arasındaki ses kalitesini karşılaştırma bence!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme