Şimdi Ara

arkadaşlar 206bw almaya gidiyorum itirazı olan varsa ya şimdi söylesin ya da sonsuza dek sussun :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar kararımı verdim vatan bilgisayardan 371 dolar + kdv fiyata bu monitörü almaya gidiyorum, bana alma diyecek olanınız var mı :)

• bende almayı düşünüyorum.ama koysepete de daha uygun fiyatı
  • Bence biraz daha kas ve 22" BENQ FP222WH al.
    Ama illa ki 20" dersen alabilirsin...
  • bence görüntü kalitesi 20" de daha iyi.
  • bence fiyat pahalı, biraz daha koyup 2232BW veya neredeyse o paraya 223BW(bunda pixel boyutları daha küçük) alabilirsin. Ama sen bilirsin tabi, tabi o fiyatta 30 gün sıfır ölü piksel garantisiyle alıyorsun, bu önemli bir artı.
  • hepinize teşekkürler şu an monitörü kullanmaya başlamış durumdayım ilk izlenimlerim gayet olumlu olmakla beraber taksitleri öderken fikrim değişebilir sanırım:) vatan bilgisayardan cardfinans ile 530 ytl ye aldım. cardfinansım yoktu orada 45 dk da çıkardılar.. yalnız cardfinansa indirim var diye cıkardık ama yıllık ücreti ilk kullanımda kitliyorlar.. 35 ytl... aynı kapıya çıktı :) monitörde ölü piksel çıkmadı, mağazada görüntü tüm monitörlere dağıldığı için monitördeki görüntü çok kötüydü ama bilgisayarıma bağlayınca mükemmel görüntü oluştu.. hemen pes 2008 oyunadım ve 4ms lik analog girişi olan inca marka eski monitörümdeki ghost efektin hiç olmadığını gördüm... şu an için cok memnunum herkese tavsiye ediyorum... bu arada dönüşte ikea bayrampaşa mağazasına uğradım mükemmel bir yer, istanbulda olan arkadaşlara uğramalarını tavsiye ederim... 75 kuruşa sosisli sandviç var, 1 ytl verirseniz sosisli sandviçle beraber sınırsız pepsi içebiliyorsunuz...

• hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.