Şimdi Ara

Arkadaşlar 2200 TL ye sistem Nasıl ???? Lütfen Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m1308.hizliresim.com/1d/t/rwv9y.jpg Merhaba arkadaşlar sistem nasıl crysis 3 bf3 gibi oyunlarda kac fps alırım ? aslında erkan kartı sehrimde stoklarda olduğu için şanslıyım %30 indirimle 2200 TL ama bu hafta sonu alamayacağım başka diğer %30 indirimi bekleyeceğim sistem nasıl arkadaşlar ? bu arada %30 indirim ne zaman olur bir daha tahminen dolar yükseldiği için saha sık yaparlar mı ? acemeyimde yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hakandırık

http://m1308.hizliresim.com/1d/t/rwv9y.jpg Merhaba arkadaşlar sistem nasıl crysis 3 bf3 gibi oyunlarda kac fps alırım ? aslında erkan kartı sehrimde stoklarda olduğu için şanslıyım %30 indirimle 2200 TL ama bu hafta sonu alamayacağım başka diğer %30 indirimi bekleyeceğim sistem nasıl arkadaşlar ? bu arada %30 indirim ne zaman olur bir daha tahminen dolar yükseldiği için saha sık yaparlar mı ? acemeyimde yardımcı olursanız sevinirim

O ekran kartı, o işlemci ve o anakart ile BF3'de 60 fps'nin altına düşsün ben atarım kendimi koltuktan aşağı.
    Crysis3'de 45-60 arası gider gelir.

• quote:

http://m1308.hizliresim.com/1d/t/rwv9y.jpg Merhaba arkadaşlar sistem nasıl crysis 3 bf3 gibi oyunlarda kac fps alırım ? aslında erkan kartı sehrimde stoklarda olduğu için şanslıyım %30 indirimle 2200 TL ama bu hafta sonu alamayacağım başka diğer %30 indirimi bekleyeceğim sistem nasıl arkadaşlar ? bu arada %30 indirim ne zaman olur bir daha tahminen dolar yükseldiği için saha sık yaparlar mı ? acemeyimde yardımcı olursanız sevinirim

MSI
    Z87-G43 Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart
    307 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    591 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    188 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    160 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    245 TL

SAPPHIRE
    HD7950 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    713 TL

Toplam : 2200 TL

Bu paraya en iyi F/P intel budur.

bjk__murat

• quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

O ekran kartı, o işlemci ve o anakart ile BF3'de 60 fps'nin altına düşsün ben atarım kendimi koltuktan aşağı.
    Crysis3'de 45-60 arası gider gelir.

aslında bu hafta alacaktım ama aksaklık cıktı bir daha %30 indirimi ne zaman gelirse o zaman alacam tahmin ne zaman gelir sizce dolar yükseldigı icin daha sık yaparlar diye dusunuyorum isallah doğru dusunmus olurum :D

• hakandırık H kullanıcısına yanıt
    30 Ağustos için diyorlar ama dolar kuru böyle devam ettiği sürece o indirimi daha sık görürüz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

MSI
    Z87-G43 Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart
    307 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    591 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    188 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    160 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    245 TL

SAPPHIRE
    HD7950 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    713 TL

Toplam : 2200 TL

Bu paraya en iyi F/P intel budur.

bjk__murat

intel sisteme para yatiracigama ekran kartina yatirim diye dusundum bu yuzden amd sistemi tercih ederim

• quote:

intel sisteme para yatiracigama ekran kartina yatirim diye dusundum bu yuzden amd sistemi tercih ederim

inş pişman olmassın. ekran kartı sık değişirde işlemciyi bir kere alırsın 3 4 yıl sağlamsa kullanırsın amd ile bakalım ne kadar sorunsuz kullanacaksın .
  • quote:

quote:

inş pişman olmassın. ekran kartı sık değişirde işlemciyi bir kere alırsın 3 4 yıl sağlamsa kullanırsın amd ile bakalım ne kadar sorunsuz kullanacaksın .

suan amdnin eski athlon serisinden kullaniyorum stok fanli 6 yil oldu cok sukur temizlemesini macunu eksik etmedim hala ayni performansi aliyorum :)
  • quote:

suan amdnin eski athlon serisinden kullaniyorum stok fanli 6 yil oldu cok sukur temizlemesini macunu eksik etmedim hala ayni performansi aliyorum :)

yani intel kullanmadın bir ara aynı klasmandaki işlemcilerden bir intelli bir amd li sistem kullan farkı anlarsın. yoksa babasının hayrına intel daha pahalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Ağustos 2013; 23:37:28 >
  • quote:

quote:

hocam bazen öyle laf ediyorsun ki şaşırıyorum.

onca millete amd tavsiye ediyorsun sonra gelip amd sağlamsa kullanırsın diyorsun. o zaman önerdiğin tüm sistemler afaki.

hayır bilgine saygım sonsuz ancak kendi sistemini övmek için milletinkini yermen yersiz ve usulsüz oluyor.

başlık sahibi ile yaklaşık 1 hafta kafa patlattık. nereden kısarak nereden arttırıp daha uzun ömürlü yaparız diye.

o zaman biz salağız 3 senelik işlemciye 2.000 TL para veriyoruz.

insanların uğraşlarına da kendi uğraşların kadar saygı gösterirsen memnun olurum.

• quote:

onca millete amd tavsiye ediyorsun sonra gelip amd sağlamsa kullanırsın diyorsun. o zaman önerdiğin tüm sistemler afaki.

hayır bilgine saygım sonsuz ancak kendi sistemini övmek için milletinkini yermen yersiz ve usulsüz oluyor.

başlık sahibi ile yaklaşık 1 hafta kafa patlattık. nereden kısarak nereden arttırıp daha uzun ömürlü yaparız diye.

insanların uğraşlarına da kendi uğraşların kadar saygı gösterirsen memnun olurum.

kardeşim açık açık söylettirme işte amd de birtane bile adam gibi teknoloji yok dandik kuru çekirdek işlemciler ama bütçesi olmayan mecbur alıyor yapacak birşey yok. ayrıca intel in seriiliğine hiçbirzaman ulaşamadı inş ulaşır diyelim. gerçekleri konuşmak zorundayız değil mi ? millete burda oyunlarda amd iyimiş masallarınıda anlatmayın artık.

• quote:

quote:

kardeşim açık açık söylettirme işte amd de birtane bile adam gibi teknoloji yok dandik kuru çekirdek işlemciler ama bütçesi olmayan mecbur alıyor yapacak birşey yok. ayrıca intel in seriiliğine hiçbirzaman ulaşamadı inş ulaşır diyelim. gerçekleri konuşmak zorundayız değil mi ? millete burda oyunlarda amd iyimiş masallarınıda anlatmayın artık.

tamam hocam en doğru sensin.

biz çekilelim tüm sistemleri öner. kusura bakma önünü kapadık.

bu mevzu bitsin yoksa nuh nebiden beri gelen amd ıntel kavgası başlayacak.

• Ben ikisini de kullandım. Kendimi bildim bileli Intel kullanırken son 6 aydır FX-6300 kullanıyorum. Bir işlemcinin 3 yıl dayanamaması ne demektir?. Dedikleriniz ile kesinlikle insanları yanıltırsınız. Intel'in teknoloji olarak önde olduğu su götürmez bir gerçektir ama eminim siz de çok iyi biliyorsunuzdur ki fiyatları aynen dediğiniz gibi babasının hayrına pahalıdır. Ayrıca yine bilirsiniz ki bilgisayar dünyası oyunlardan ibaret değildir. Bu iki firma da inanın benim umrumda değil. Ben işimi en iyi yapanı kullanırım. Yazılarınızı bir çok konuda görüyorum ve açıkçası çoğunda görüşlerinize katılıyorum da ama tıpkı dediğiniz gibi ben de gerçekleri söylemeliyim ki ukalaca görünen üslubunuzu değiştirmelisiniz. Bunu söylememin nedeni sadece bu başlık da değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

Ben ikisini de kullandım. Kendimi bildim bileli Intel kullanırken son 6 aydır FX-6300 kullanıyorum. Bir işlemcinin 3 yıl dayanamaması ne demektir?. Dedikleriniz ile kesinlikle insanları yanıltırsınız. Intel'in teknoloji olarak önde olduğu su götürmez bir gerçektir ama eminim siz de çok iyi biliyorsunuzdur ki fiyatları aynen dediğiniz gibi babasının hayrına pahalıdır. Ayrıca yine bilirsiniz ki bilgisayar dünyası oyunlardan ibaret değildir. Bu iki firma da inanın benim umrumda değil. Ben işimi en iyi yapanı kullanırım. Yazılarınızı bir çok konuda görüyorum ve açıkçası çoğunda görüşlerinize katılıyorum da ama tıpkı dediğiniz gibi ben de gerçekleri söylemeliyim ki ukalaca görünen üslubunuzu değiştirmelisiniz. Bunu söylememin nedeni sadece bu başlık da değil...

evet sadece oyun değil işte masaüstü performansını gördüm en son gidip 1090T nin 2 saat bekliyorsun açılcak diye benim gibi 1 saniyenin hesabını yapanlara göre değil amd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Ağustos 2013; 16:22:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

Ben ikisini de kullandım. Kendimi bildim bileli Intel kullanırken son 6 aydır FX-6300 kullanıyorum. Bir işlemcinin 3 yıl dayanamaması ne demektir?. Dedikleriniz ile kesinlikle insanları yanıltırsınız. Intel'in teknoloji olarak önde olduğu su götürmez bir gerçektir ama eminim siz de çok iyi biliyorsunuzdur ki fiyatları aynen dediğiniz gibi babasının hayrına pahalıdır. Ayrıca yine bilirsiniz ki bilgisayar dünyası oyunlardan ibaret değildir. Bu iki firma da inanın benim umrumda değil. Ben işimi en iyi yapanı kullanırım. Yazılarınızı bir çok konuda görüyorum ve açıkçası çoğunda görüşlerinize katılıyorum da ama tıpkı dediğiniz gibi ben de gerçekleri söylemeliyim ki ukalaca görünen üslubunuzu değiştirmelisiniz. Bunu söylememin nedeni sadece bu başlık da değil...

evet sadece oyun değil işte masaüstü performansını gördüm en son gidip 1090T nin 2 saat bekliyorsun açılcak diye benim gibi 1 saniyenin hesabını yapanlara göre değil amd.

Alıntıları Göster
    SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk 89,90 USD 212,69 TL *195,68 TL
    ASUS
    DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 32,00 USD 75,71 TL *69,65 TL
    GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 108,00 USD 255,52 TL *235,08 TL
    INTEL
    Core i5 4570 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 289,00 USD 683,75 TL *629,05 TL
    CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA 189,00 USD 447,16 TL *411,38 TL
    GIGABYTE
    H87M-D3H Intel Z87 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart 139,00 USD 328,86 TL *302,55 TL
    SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı 329,00 USD 778,38 TL *716,11 TL

Toplam (KDV Dahil): 2.782,06 TL %25 ...................%30 ..................

http://www.tomshardware.com/reviews/crysis-3-performance-benchmark-gaming,3451-6.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk 89,90 USD 212,69 TL *195,68 TL
    ASUS
    DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 32,00 USD 75,71 TL *69,65 TL
    GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 108,00 USD 255,52 TL *235,08 TL
    INTEL
    Core i5 4570 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 289,00 USD 683,75 TL *629,05 TL
    CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA 189,00 USD 447,16 TL *411,38 TL
    GIGABYTE
    H87M-D3H Intel Z87 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart 139,00 USD 328,86 TL *302,55 TL
    SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı 329,00 USD 778,38 TL *716,11 TL

Toplam (KDV Dahil): 2.782,06 TL %25 ...................%30 ..................

http://www.tomshardware.com/reviews/crysis-3-performance-benchmark-gaming,3451-6.html

sapphirenin 7950 sini almaktan vazgectigim icin asus aliyorum.

• Sistemin ise bana gayet iyi geldi. Yalnız işlemcinin stok fanı tabiri caizse öküz gibi ses çıkarıyormuş ayrıca bir işlemci soğutucusu almanı tavsiye ederim ayrıca o klavye mouse seti yerine (mouse gerçekten kötü pili çok çabuk bitiyor ve takılma yapıyor)http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-003988-mk330-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=62444 alabilirsin. Bunların dışında sistemin bence gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaklubegibiAdam

Sistemin ise bana gayet iyi geldi. Yalnız işlemcinin stok fanı tabiri caizse öküz gibi ses çıkarıyormuş ayrıca bir işlemci soğutucusu almanı tavsiye ederim ayrıca o klavye mouse seti yerine (mouse gerçekten kötü pili çok çabuk bitiyor ve takılma yapıyor)http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-003988-mk330-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=62444 alabilirsin. Bunların dışında sistemin bence gayet iyi.

iyi bakarsan kablolu 2side :D fanı 3 4 ay sonra alabilirım .s.s

• quote:

quote:

Sistemin ise bana gayet iyi geldi. Yalnız işlemcinin stok fanı tabiri caizse öküz gibi ses çıkarıyormuş ayrıca bir işlemci soğutucusu almanı tavsiye ederim ayrıca o klavye mouse seti yerine (mouse gerçekten kötü pili çok çabuk bitiyor ve takılma yapıyor)http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-003988-mk330-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=62444 alabilirsin. Bunların dışında sistemin bence gayet iyi.

fail olduk desene

• quote:

quote:

quote:

fail olduk desene

.s.s.s

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.