Arkdaşlar bugün coolermaster 650 watlık psu sattım tavsiyeleriniz üzere corsair veya thermaltake ürün alacam büyük ihtimalle bu markalar veya eşdeğer markalarda bildiğiniz ürünleri buraya eklerseniz sevinirim mümkünse kampanyalı olursa daha çok sevinirim
Bana 800 üzeri lazım ilk verdiğin seçeneği değerlendirebilirim yalnız alttaki benim istediğim watda değil neden daha iyidir diye seçenek sunuyorsun hem fiyatıda iyimiş
Arkadaşlar corsair 850 wat 80 plus bronzu veya seansonic 850 watı alacam yalnız şöyle biri durum var bunların ikiside tak çıkar değil aynı hemen hemen aynı değerde tak çıkar thermaltake 875 wat var ama aralarında ortalama 80 tl fiyat farkı var sizce değer 80 tl verip tak çıkar almaya yoksa normal olarak 850 corsair veya seasonic mi alsam ?
quote:
Orijinalden alıntı: muratbalcin
Arkadaşlar corsair 850 wat 80 plus bronzu veya seansonic 850 watı alacam yalnız şöyle biri durum var bunların ikiside tak çıkar değil aynı hemen hemen aynı değerde tak çıkar thermaltake 875 wat var ama aralarında ortalama 80 tl fiyat farkı var sizce değer 80 tl verip tak çıkar almaya yoksa normal olarak 850 corsair veya seasonic mi alsam ?
corsair de 5 yıl garanti olması lazım, uzun garanti her zaman daha iyi hocam. seasonic de durum nedir tam bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: fundin
quote:
Orijinalden alıntı: muratbalcin
corsair de 5 yıl garanti olması lazım, uzun garanti her zaman daha iyi hocam. seasonic de durum nedir tam bilmiyorum
seasonic 5 yıl garantili
quote:
Orijinalden alıntı: Sonicman
seasonic 5 yıl garantili
tüm modelleri mi? yoksa sadece üst seri mi 5 yıl garantili? yani m620 5yıl mı? saygılar
Modülerliğin faydasını görmek için çoğu kabloyu kullanmamak gerek ki takmadığını kutusunda tutabilesin. Ama bu kadar yüksek watt ihtiyacı doğuran sistemlerde genelde bolca kablo çıkışı kullanımda oluyor o nedenle modülerliğin anlamı kalmıyor. Güzel kablo saklama ile de bu eksik kapatılabilir yani elzem değil. TX850 harika bir model, alabilirsin.
Arkadaşlar en sonunda seasonic 750 walt 80 plus gold serisini aldım görmek isteyenler aşağıdaki linkten bakabilirler
Not : şunuda belirtiyim keşke 850 wat olanı alsamıydım diye düşünmüyorda değildim hani ama artık aldık darısı almak isteyenlerin başında he bu arada 850 olanıda aşaıdaki linkte