Şimdi Ara

Arkadaslar 4 film ariyorum lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ilk aradigim film eski yapim kill bill filmi. Cok arastirdim fakat bulamadim, fakat kucukken eski yapim bir kill bill izledigimi cok iyi hatirliyorum. Yine ayni kiyafetler sarisin amerikali ve filmin sonundaydi galiba uzun beyaz sakalli yasli kung fucu çinlilerle dovusuyodu. Film 70lerde cekilmis gibiydi

2. Aradigim film 80ler yapimi oldugunu tahmin ettigim bir amerikan genclik filmi. Filmde saf bir cocuk vardi okulundada populer ve kaba bir cocuk tarafindan ezilen ve birde sinifinda platonik olarak asik oldugu kiz vardi. Bir gece sokakta yururken şişeyi çöpe atiyor (şişe zaten elinde veya yerden aliyor) fakat şişe durmadan çöpten cikip duruyor. En sonunda duruma sinirlenen cocuk şişeye baktiginda icinde bir adam buluyor cin misali. Daha sonra bu adam gencin isteklerini gerceklestiriyor. Hatta bir sahnesinde karinca kadar olup derste sevdigi kizin ic camasirina giriyor.

3. Aradigim 80veya 90yapimi asyali bir film. Cocugun babasi bir cete tarafindan olduruluyor cocukta intikam almak icin birinden dövüş egitim alip turnuvaya katiliyor. Filmin sonundada cete liderini turnuvada yeniyodu. Hatta herkes cocugu salak sanarken bir dogum gunu partisinde cikan kavgada kotu adamlari patakliyordu, herkeste sasiriyordu cunku okulda ezilen bir tip.

4. Aradigim film hayatimda bulmak icin takinti haline getirmis oldugum bir film. 5 yasinda izlemistim. 80ler oldugunu tahmin ettigim amerikan yapimi bir film. Filmde cehennemden gelme oldugunu sandigim bir iblistle bir kadin pazarlik ediyordu? Daha sonra baska bir kadin kocasi ve arkadaslari yemekteyken ust kattaki bebegine sanirim kotu ruhlar musallat oluyordu. İblist b*k suratli gibi birseydi. Ve kadinin biri gece bir yerde siyah kedi goruyodu ve birseyler oluyodu.

Tesekkurler..

• Merak ettim
  • 1. film hakkında fikrim yok.

2. filmi ben de çok merak ettim.

3. için tamamen sallıyorum Karete Kid?

4. filmi de bilmiyorum ve çok merak ettim.

Teşekkürler.
  • 4.film Rose Mary'nin Bebeği olabilir mi?

Ayrıca eski yapım bir Kill Bill filmi yok. Bahsettiğin film büyük ihtimal Kill Bill Vol. 2. Orada yaşlı, uzun beyaz sakallı bir karakter var. Filmleri karıştırıyor olabilirsin belki ama Kill Bill yapımı Tarantino'nun orijinal filmleridir.
  • kolay gelsin zor bulunur bunlar...

bende bu tarz eski bir film arıyorum. uzaydan bir kedi geliyordu kendi uzay gemisiyle, uzay gemisi kedi kafasına benziyordu, kedinin boynunda bir kolye vardı, adam kolyeye dokununca uçmaya başlıyordu fln...
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    İnan arastirmalarimda hep rosemary's baby cikti ama degil ve inan cok net hatirliyorum 70ler yapimi kill bill vardi hatta bir sahnesinde bir aradasini kuvette bileklerini keserek intihar etmis halde buluyodu @Ripper Roo 3. Hayir :D amerikan yapimi degildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercannn99 -- 1 Haziran 2017; 21:14:53 >
  • 2. Filmi buldum getting lucky 1989
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

1. film hakkında fikrim yok.

Teşekkürler.

Zahmet etmeseydin bu kadar

• :D
  • Guzel tahmin fakat degil. Ben ihtimal vermiyorum zaten bulunmasina
  • BEYLER BU ARADA 1 FİLM DAHA EKLEMEK İSTİYORUM

Zenci bir adam olduruluyor cehenneme gidiyor alevler lavlar icerisinde bir seytanla konusuyor daha sonra seytan bunu dunyaya geri yolluyor intikamini almasi icin ve yanina paylaco kilikli bir seytan veriyor yardimci olmasi icin sanirim. Hatta bi sahnesinde papaz oluyolar. Palyaco kilikli seytan beni sakin kucumseme diyo buyuk biseye donusup adami dovuyodu. Tabi adam dunyaya geri geldiginde batman gibi donanimli halde. Calistigi is yerinden bir adamla kadin bu adamin olumune sebep oluyodu hatta dunyaya geri dondugunde bir baloyu basip kadinla kapisiyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

1. film hakkında fikrim yok.

Teşekkürler.

• Aga sen bu filmleri nereden buldun, okurken ağzım açık kalıyor. Öyle içten, candan anlatıyor bir de
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    :D. Hepsi kucuklugumden kalma. 5-7 yaş:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercannn99

BEYLER BU ARADA 1 FİLM DAHA EKLEMEK İSTİYORUM

Zenci bir adam olduruluyor cehenneme gidiyor alevler lavlar icerisinde bir seytanla konusuyor daha sonra seytan bunu dunyaya geri yolluyor intikamini almasi icin ve yanina paylaco kilikli bir seytan veriyor yardimci olmasi icin sanirim. Hatta bi sahnesinde papaz oluyolar. Palyaco kilikli seytan beni sakin kucumseme diyo buyuk biseye donusup adami dovuyodu. Tabi adam dunyaya geri geldiginde batman gibi donanimli halde. Calistigi is yerinden bir adamla kadin bu adamin olumune sebep oluyodu hatta dunyaya geri dondugunde bir baloyu basip kadinla kapisiyodu

Spawn.

Edit: Getting Lucky bulunmuş zaten, görmemişim.

----

The Cat from Outer Space?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 2 Haziran 2017; 0:25:24 >
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Spawn evet cok tesekkur ederim! Getting luckyi buldum
  • Freakk F kullanıcısına yanıt
    İlginç. Hic bir fikrimde yok
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    The Cat from Outer Space!

evet budur, baya küçükken televizyonda izlemiştim. saol dostum fena nostalji oldu.
    birde uzaydan gelen ördek filmi vardı, oda "Howard the Duck" imiş, izleyip korktuğumu hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 2 Haziran 2017; 0:56:18 >
  • @kdr-2015 @Helen Mirren

Her zaman yardımcı olmaya hazır ve de nazırım kardeşlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ripper Roo -- 2 Haziran 2017; 1:47:54 >
  • Tanıtımlar bomba, insanın izleyesi geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.