Şimdi Ara

Arkadaşlar 4 laptop arasında kaldım, ciddili yardım gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 1500-1600 arası 1600 ü geçemeyecek seviyede bi laptop arayışım var ve uzun araştırmalarım sonucu şöyle bi daralttım listeyi. büyük bi ihtimalle de farklı bişey önermek zorunda olsanız bu 4 lüden başka bilgisayar yoktur diye düşünüyorum. 4 lü dedim ama aşağıda 5 pc var 2 ve 3 arasındaki fiyat farkının nedenini çözemedim onu da bi belirtirseniz sevinirim. Kız arkadaşım alıcak laptopu. Kendisi finansal ekonometri okuyo ve ekonomi programları kullanıcak. o programlar pek bi zorlamaz zaten diye düşünüyorum. Öncelikle hızlı olmasını istiyor, kasmasını istemiyor ve bir de ben the sims 4 gibi oyunlar oynarım o tarz oyunlar kasmazsa sevinirim diyor. kız arkadaşımın babası internetten alışveriş yapmaya güvenmiyor :D o yüzden mağazalar olmak zorunda. Aşağıya sırasıyla linkleri koyacağım. Hangisini neden önerirsiniz ufak bir açıklamayla açıklarsanız sevinirim.

1) Asus X554LJ-XO220D Notebook
    2) LENOVO G50-70 CORE İ5 4210U 1.7GHZ-4GB-500GBSSHD-15.6"-2GB-W8 NOTEBOOK
    3) LENOVO G50-70 CORE İ5 4210U 1.7GHZ-4GB-500GBSSHD-15.6"-2GB-W8 NOTEBOOK
    4) HP 15-G201NT AMD A8-6410 2 GHZ-8GB-1TB HDD-15.6"-2GB-W8.1 NOTEBOOK
    5) Acer Aspire E5-571G-52S1 (NX.MRHEY.006) Intel® Core™ i5 2,2 Ghz 5200U 15,6" 4 GB 500 GB Windows 8 Notebook

• asus öneririm aralarında
    donanım olarak daha güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bir tek hp laptopta 8 gb ram var diğerleri 4 gb ram. pcdepo.com da sanırım lenovonun aynı sürümünün bi 8 gb lık versiyonu var da pahalıydı yanlış hatırlamıyorsam. bu sunduğum seçenekler dışında başka önerilebilir mi bilmiyorum. başka önerilmezse eğer bunlar arasında işte hız ve bi nebze oyun bakımından ya da ramin çekirdek hızından vs hangisi öne çıkıyorsa 1 ve 2 numaralı adayı sunucam kız arkadaşıma. tasarıma da önem veriyo ama hepsi aynı gibi beyaz istiyo beyaz da yok :) o yüzden mecbur. gerçi şöyle bi model var bu nasıl bilmiyorum ama biraz eski nesil gibime geldi.

Hp 15-N261ST 15.6inc Notebook

• quote:

Orijinalden alıntı: berat_spider

ya bir tek hp laptopta 8 gb ram var diğerleri 4 gb ram. pcdepo.com da sanırım lenovonun aynı sürümünün bi 8 gb lık versiyonu var da pahalıydı yanlış hatırlamıyorsam. bu sunduğum seçenekler dışında başka önerilebilir mi bilmiyorum. başka önerilmezse eğer bunlar arasında işte hız ve bi nebze oyun bakımından ya da ramin çekirdek hızından vs hangisi öne çıkıyorsa 1 ve 2 numaralı adayı sunucam kız arkadaşıma. tasarıma da önem veriyo ama hepsi aynı gibi beyaz istiyo beyaz da yok :) o yüzden mecbur. gerçi şöyle bi model var bu nasıl bilmiyorum ama biraz eski nesil gibime geldi.

Hp 15-N261ST 15.6inc Notebook

Asusu siparis ettim ben bnce asus hocam kalite acisindan vede ozellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lenovo kullanıyorum memnunum

• aceri kesinlikle önermıyorum ekran çözünürlüğü vasat hp ye gelecek olursak ram mıktarı fazla fakat işlemcisi iyi dedğil 2mb cache bellek var asus mantıklı duruyor ama ondada 1gb harici ekran kartı var
  • peki saydığım özellikler dışında ince nüanslardan hangisi öne çıkar beyler? şuan çünkü asus lenovo tercih edilesi duruyor yorumlara göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bayanlar bugün yarın alacağım kesin bi karar vermeme yardım edin lütfen. Ya bu 4 lüden biri ya da farklı öneriniz varsa nedeniyle beraber açıklarsanız sevinirim.

• arkadaşlar şöyle bişi gözüme takıldı 5070 modelinden iyi midir acaba?http://www.bimeks.com.tr/urun/147385/lenovo-g5080-80e501y3tx.aspx
  • arkadaşlar asus modeliyle aynı 5200u işlemci 920m ekran kartı mevcut. asusta olmayan 8gb ssd ve w8 mevcut. daha iyi değil mi sizce?http://www.bimeks.com.tr/urun/147385/lenovo-g5080-80e501y3tx.aspx
  • linkteki ürün teşhir diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ya öyleymiş kötü oldu. baya da iyi bi laptoptu. 5200u lu w8 li ve 920m li bi laptop yok mudur piyasada bu fiyat aralığında ya :)
  • bana yardımcı olmamaya karar verdiniz sanırım :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.