Bildirim
Arkadaşlar 5.1 speaker alcam acil tavsiye lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım Kesinlikle Creative 5200 Almanı tavsiye ederim -
creative den sasMa derim. bende 4+1 war. ses cok iyi cıkıyor! diana fiLan kuLLanan arkadaslar hic beğenmiyor.. -
philipslere de bakabilirsin bazi 5+1 lerinde ahsap subwoofer kullaniyor
http://www.hepsiburada.com/product.asp?dept%5Fid=260&pf%5Fid=bd22856&mscssid=HFLQBS3B4FUV9PBSVR0JBRNDMF500439 -
inspire 5200 derim ben -
Arkadaşlar 5200 de kaç adet giriş var. S/PDIF falan destekliyormu?
Yada bu soru anlamsız mı oldu? -
Sadece speaker yeterli mi yoksa ayrıca bir dijital decoder falan gerekiyormu. evet ciddi bir ses kalitesi istiyorsan dijital decoder gerekir.. yalnız decorder siz de verim alırsın..
CREATIVE mi? PHILIPS mi? CREATIVE tavsiye ederim.. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by alicann</i>
<br />Arkadaşlar 5200 de kaç adet giriş var. S/PDIF falan destekliyormu?
Yada bu soru anlamsız mı oldu?
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> 5200 analog 5+1 speakerdır. 3 tane girişi var.
bunlar : center/sub ,rear ve front .
S/pdif ler digital sistemler için kullanılıyor. örneğin creative 5700 ,dtt 3500 vs..bunların fiyatarı ise 300+KDV civarı
tavsiyeye gelecek olursan bence digital almayacaksan philips a2.610 al.gayet başarılı ve estetik bir hoparlör. Fiyatıda 72$+KDV . Bana göre creative 5200'den çok daha kalite bir hoparlör. -
philips a3.600 modeli süper kesinlikle yüksek sesde bass da bozulma yok arka plan seslerini mükemmel çıkarıyor. kumandalı woox bass teknolojisine sahip gerisi hikaye -
Arkadaşlar tavsiyeleriniz benim için çok önemli ama bu söyledikleriniz dijital değil analog speakerlar. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by alicann</i>
<br />Arkadaşlar tavsiyeleriniz benim için çok önemli ama bu söyledikleriniz dijital değil analog speakerlar.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>tamam da dostum sen bütçem 200$ demişssin. 200 dolara kalite digital speaker alamazsın.200 dolar civarı ve altında alabileceğin en iyi speakerları yazmış arkadaşlar. -
Tamam arkadaşlar genel istek üzerine bütçemi 300 dolara çıkardım. Tavsiyelerinizi bekliyorum -
JAZZ 9940B 5.1 295+KDV
Hoparlör-Subwoofer
5.1
--------------------------------------------------------------------------------
Woofer Çıkış Gücü
100 watt RMS
--------------------------------------------------------------------------------
Dolby Digital Decoder
var
Uzaktan Kumanda
var
Girişler
Ön-Arka Stereo ve Merkez/Subwoofer girişleri
Garanti Süresi
24 Ay
Diğer Özellikler:
Manyetik korumalı.
5.1 Dolby Digital & DTS, Dolby Pro Logic çözümleme özelliği
200 Watt RMS çıkış gücü. (100 Watt Subwoofer + 5x20 Watt hoparlörler)
30Hz - 20KHz frekans tepkisi.
Empedans:
Subwoofer 6Ohm
Hoparlörler 8Ohm
Açma-kapama, mute ve ses ayar düğmeleri.
-
airfatih kardeş teşekkür ederim. bugün sipariş verecem.
sonucu da foruma yazarım. -
<br />airfatih kardeş teşekkür ederim. bugün sipariş verecem.
sonucu da foruma yazarım.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>rica ederim. bu alete baya iyi diyolar.test sonuçlarını artık gönderirsin:))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X