Şimdi Ara

ArKadaşLaR 7+ OLabiLeCeK MaçLaRı BuRada PayLaşaLıM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya normal zaten hep böyle olur. Söylersiniz, tutmaz diye oynamazsınız tutar. yine söylersiniz, "ya daha önce oynamadım tuttu oynayayım pişman olmayayım" dersiniz tutmaz. böyle bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peckle

Ya normal zaten hep böyle olur. Söylersiniz, tutmaz diye oynamazsınız tutar. yine söylersiniz, "ya daha önce oynamadım tuttu oynayayım pişman olmayayım" dersiniz tutmaz. böyle bu işler

o yüzden her zaman bu sefer tutmaz dediğimde oynuyorum artık yada kesin tutar dediğimde oynamıyorum, yada şöyle bi yöntem buldum size garip gelir ama bana mantıklı gelmeye başladı, misli basıyodum, ve programdan her kupona koyabileceğim kadar güvendiğim bi tane maçım oluyodu her kupona gözüm kapalı koyarım dediğim maç ve hep yatıyordu,hemde o en çok güvendiğim maç berabere bile bitmiodu yeniliodu,sonradan şöyle denedim yine kendime göre en güvendiğim her kupona koyabileceğim kadar kafama yatan maç buldum mesela geçen hafta Karabük maçıydı bu elazığa zerre ihtimal vermeyerek bütün kuponlarımda 2 olarak koydum ve kazandım :D ilginç ama gerçek

• at Madrid yada club brugge maçı 7+ olursa 7lik kuponlarım tutuyor :DDD
  • MİLLLLETTTTTT 4 MİLYAR TUTTTU
    STANDART LİEGE 7+
    HERENVEEN 7+
    CLUB BRUGGEE 7+

DAHA BİRDE BOŞTA ATLETİCO MADRİD MAÇIM VAR O DA TUTARSA BENİ GÖRENE AŞK OLSUN :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: futbolmania01

MİLLLLETTTTTT 4 MİLYAR TUTTTU
    STANDART LİEGE 7+
    HERENVEEN 7+
    CLUB BRUGGEE 7+

DAHA BİRDE BOŞTA ATLETİCO MADRİD MAÇIM VAR O DA TUTARSA BENİ GÖRENE AŞK OLSUN :DDD

paylaşta görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XclusiveX

Atletico Madrid - Deportivo La Coruna bu hafta bu maç 7+ olacak diğerleri foss sistemden çıkan maç 5-6 ve 7 gol çıkabilitesi yüksek görünüyor

ne dedim 1 kişi bile cevap yazmadı :D
  • +7 tutmadı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualyz -- 9 Aralık 2012; 21:49:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.