Millet bana acil konuda bilgili biri yardım etsin. az evvel sodyum bikarbonatla asetik asiti karıştırdım. Ev böyle silikon gibi koktu. Ben de biraz havalandırdım ama çok deil. Daha doğrusu havalandırma imkanım cok ksıtlı. Bu kötü kokan bileşiğin kokusunu yada zehrini nasıl yokederim. bi yardım.
HELP!!! Çok acil
Yoğun asetik asit cildi yakar, göze kalıcı zarar verir ve ciltte kabarcıklar oluşmasına neden olur. Etkileri birkaç saat sonra hissedilir. Bu etkilerden korunmak için nitril koruma eldivenleri giyilir (lateks eldivenler koruma sağlamaz). Asetik asit 39 °C üzerinde tutuşabilir, havayla patlayıcı karışımlar oluşturabilir.
şim di size teşekkür ederim. Ben hiç bir önlem almadan yapmaya çalıştım bunları. Ama kesinlikle derime temas ettirmedim. Gözüme yaklaştımadım. Sadece uzaktan kokladım. daha doğrusu koklamak zorunda kaldım. Ve bütün evdekiler. Ben bunun bir zararı dokunurmu diye soruyorum. Tekrar teşekkür ederim.
yanlışlıkla silikon patlayıcı C3 imal etmiş olmayasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme