Bildirim
ARKADAŞLAR ACİL BU KONUDA YARDIM İSTİYORUM 1200 ALDIM AMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
Gitmiş imei kodunu siteye vermiş -
quote:
Orijinalden alıntı: xFeeL
Gitmiş imei kodunu siteye vermiş
sen aynştaynmısın imeyi öyle cortdan bi siteye vermedim süperzekalı. bilmiyorsan yorumda yapma kardeşim! -
quote:
Orijinalden alıntı: kaykıl
quote:
sen aynştaynmısın imeyi öyle cortdan bi siteye vermedim süperzekalı. bilmiyorsan yorumda yapma kardeşim!
imei isteyip şifre vereceğini vaad eden güvenilir hangi site var ?
"siteye imei girip verdiği kodu denemeli 2 tane site buldum 2side olmadı " demişsin google yazıp çıkan sitelerden birine girmişsin heralde.
O 'corttan' olmayan site ne peki ? Nokia, Samsung, Motorola'nın sitesi felan mı ?
-
quote:
quote:
quote:
sen aynştaynmısın imeyi öyle cortdan bi siteye vermedim süperzekalı. bilmiyorsan yorumda yapma kardeşim!
imei isteyip şifre vereceğini vaad eden güvenilir hangi site var ?
"siteye imei girip verdiği kodu denemeli 2 tane site buldum 2side olmadı " demişsin google yazıp çıkan sitelerden birine girmişsin heralde.
O 'corttan' olmayan site ne peki ? Nokia, Samsung, Motorola'nın sitesi felan mı ?
tamam kardeş sen haklısın. oturupda seni ikna edicek değilim.
-
gercekten calışan siteler var -
geçmiş olsun imein artık çin malı telefonlara sermaye olacak -
bu saatlerde kafası yanıklarmı takılıyor anlam veremedim bu işe -
quote:
ACİL BU KONUDA YARDIM İSTİYORUM 1200 ALDIM AMA
bişey anlayan var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X