Şimdi Ara

Arkadaşlar acil hastalık yardım babam yatağında sancıdan bağırıyor.!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
3
Favori
36.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
206 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim ve araştırmaya git. Gaz sıkışması herhalde ama nolur nolmaz bir oraya da git. Eğer baban gaz atsa da ağrı geçmiyorsa en güzelinden bir özele gir bakma parasına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle araştırma hastanesine gidin. Eşimin hamileliğin de her 2 hafta da bir bu tip ağrısı oluyordu. Her gittiğimiz de serum verip gönderiyorlar Di. Ağrı karın bölgesinden sırtına vuruyordu şiddetli şekilde. En sonunda araştırma hastanesine gittik 2 saat içinde sorunu buldular safra kesesi de taş varmış. Hemen çözüm sundular. Çok şükür o günden sonra iyileşti. Araştırma. Hastanesine gidin. Geçmiş olsun.

• Hersey sans. Arastirma hastaneside olsa doktor doktor degilsd elin bos donersin. Karin agrisyila kartal egitim arastirma hastanesine gittim. Apandisit dediler aldilar yolladilar. 1 ay sonra yine basladi agri. Besin zehirlenmesi dediler 2 ilac yazdilar yine yolladilar. Agrilarim devam etti aile hekimine gittim elle muayene etti bagirsaginda kitle var dedi. Kartal egitim arastirmasina sevk etti ultrason cektirmem icin. Ultrason cektirdim. Bagirsagim ve karacigerim olmak uzere bir cok yerimde tumor cikti. Sonuc 2 senedir kemo aliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum geçmiş olsun öncelikle. Yeşilyurt Araştırma Hastanesi size yakın. Orası iyi bir hastane, istersen bir oraya gösterin.

• Geçmiş olsun. Umarım bir çare bulmuşsunuzdur.

• Kusma var mı? Aynı sikayetlerden babamı hastaneye kaldırmıştık sırtına acayip vuruyordu ağrı. Pankreas iltihabı cikmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem650

sözde araştırıyorlar... araştırıp bulana kadar adam ölüyor...
    Türkiye'deki hastanelerimiz çok güzel ve doktorlarımız da müthiş hepsinden ALLAH razı olsun görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorlar ben hepsine sonsuz güveniyorum

• Özelden tahlil neticelerini yollarsanız bakayım yorumumu söylerim. Geçmiş olsun Genel Cerrahi uzmaniyim

• Hocam arkadaşımı gecenin bir yarısında kaldırdık aynı şikayetle. Acıdan acili inletti. Kaç kere ağrı kesici vurduklarını yazmayım inanamazsınız. Safra kesesinde taş çıktı. Hemen iki dakikada ultrasonla anlıyorlar. Tavsiyem mutlaka baktırın safra kesesine. Miğde ağrısı gibi olup sırta vurabiliyor. Çok geçmiş olsun.
  • Kardeşim çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah

• çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
  • - Böbrek taş oynadıysa eyvah ki eyvah hiç bir ağrı kesici etki etmez ve bilirim ki tarif edilmez bir sancıdır Allah yardımcınız olsun.
  • Cok gecmis olsun, 4 gun once uzun yola ciktim ailemle kendi aracimla, tam istanbul kartalda belden bi agri girdi onemsemedim 10dk o sekilde arac surdum ve birden sag taraf belden gelen agri komple bobrek bolgemi sardi ve dayanilmicak sanci girdi, cektim kenara musait bir yere esim panikledi tabi ve ben nefes alamaz hale geldim. İlk defa boyle bir aci yasadim. Beni gorenler ambulans cagirdi esim ve kucuk kizimi o halde gorunce. Ambulansla Lutfu kirdar arastirmaya goturduler, acilden girdik tam 30 dk dokunmadilar bana ve bu sirada sanci dahada siddetlendi. Daha sonra ultrasonlA baktilar birsey cikmadi kan tahlili de temiz cikti. Ve bi anda fena sekilde kustum ve rahatladim. Gaz sancisi dediler bu tip sancilar da igne ile aliyorlarmis biriken gazi. Acaba babanizinki se boyle birsey olabilirmi

• Aynısı pedere oldu 3. Günün sonunda böbrek taşı olduğunu söylediler not her tahlil yspilmisti..

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

Hersey sans. Arastirma hastaneside olsa doktor doktor degilsd elin bos donersin. Karin agrisyila kartal egitim arastirma hastanesine gittim. Apandisit dediler aldilar yolladilar. 1 ay sonra yine basladi agri. Besin zehirlenmesi dediler 2 ilac yazdilar yine yolladilar. Agrilarim devam etti aile hekimine gittim elle muayene etti bagirsaginda kitle var dedi. Kartal egitim arastirmasina sevk etti ultrason cektirmem icin. Ultrason cektirdim. Bagirsagim ve karacigerim olmak uzere bir cok yerimde tumor cikti. Sonuc 2 senedir kemo aliyorum.
    Başkalarının tecrübelerinden gördüğüm, eğer doktor ameliyat kararı verdiyle birden fazla doktora görünmekte fayda var. Bir doktor "derhal ameliyat olmalısın" derken diğeri "ne ameliyatı, sadece şu olmuş. Şu ilaçları kullan, bir kaç güne geçer" ve ameliyat gereksiz diyen doktor haklı çıkabiliyor.

• İş yerinde biri karın ağrısından neredeyse ölmek üzereydi. Dedim bağırsak veya mide patladı. O derece. Acile zor yetiştirdik. Meğer sadece gazı varmış. Doktor çorba gibi sıvı gıdaları eksik etmemesini önerdi. Özellikle kuru gıda tüketirken.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Hocam, 11 yıl önce Azerbaycan İran sınırına 20 km kaldığında bisiklete çarpıp devrilen motorumun altında kalan sol ayağım bilekten kırılınca Azeri hastanesine götürülüp 1 hafta kaldım.

Sorun bu değildi, aklıma gelip ortopedistim ile samimiyet kurunca midemdeki kaburga kemiklerinin hemen altında kışın zaman zaman üşütünce ağrı oluyor acaba neden diye sorunca şunu sordu:
    - Kemer şeklinde bir ağrı mı?
    - Evet

Birden ciddileşti ve "Türkiye'ye döner dönmez hemen bir pankreas uzmanına görün" dedi.

Döndüğümde kardeşlerime anlattığımda telaşlandılar ve hemen doktora gidelim demeye başladılar.

Dedim ki:

- Apple şirketinin kurucusu kim?
    - Steve Jobs, abi
    - Peki bu adam neyden gitti biliyor musunuz?
    - ?
    - Pankreastan, yani adam Steve Jobs. O kurtulamamışsa benim şansım nedir, hiç abinizi zorlamayın, gittiği yere kadar gider..

Şimdi aradan 11 yıl geçti bir daha öyle ağrı yaşamamışken geçen hafta yazın ortasında banyo sonrası vantilatör karşısında yatınca gene aynı sorun baş gösterdi ve pazar sabahı saat 04:300 idi.
    Gidip bir iğne olayım desem bu saatte nereye nasıl diye düşündüm ve klasik taktiğimi yaptım: Bu sıcakta kışlık kıyafetleri giyip terledikten sonra 2 saat içinde yavaşca rahatlama oldu ve sonunda huzur içinde uyuyabildim.

(Not: ÖM gönderdim)

(Last Note: ÖM gönder linki çıkmadı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 12 Ağustos 2019; 23:42:30 >

• Hocam öncelikle geçmiş olsun, yorumları genel olarak okudum, evet bazen doktorlarımız tahliller temiz diyor ağrı kesici veriyor kafasını yormuyor bu ağrı ve acı neden kaynaklı diye o yüzden insan kendi doktorlugunu da yapmalı, yani bazı arkadaşlar yazmış doktor bilmiyorsa biz napalim gibisinden bence yazmanız doğru fikir almak önemli, 1. Gizli apandisit olabilir, genelde tahliller temiz çıkıyor, ağrı ile beraber kusma da oluyor, apandisit patlayana kadar anlaşılmıyor çok tehlikeli 2. Safra kesesi, taşı yada iltahap olabilir detaylı tahlili için araştırma hastanesi ne gitmeniz en hayırlısı, umarız daha kötü birşey çıkmaz tekrar geçmiş olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim dedeme boyle olmusti hastane hastane gezmisti birsey bulunamamisti en son kanser olabilir diyerek ameliyata alindi apandistinin patlamis oldugu ve sivinin karin bolgesine yayildigi gozlendi. bazen gercektende ne kadar iyi doktor ne kadar iyi ekipmanda olsa bazi hastaliklar cok iyi saklaniyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.