Bildirim
arkadaşlar acil yardım
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: kadir_0099
bi arkadaşımın çarını kasarken kantru 3 te kasıyordum hataverdi ve çara bi daha girdiğpimde hep hata verdi bunu nasıl halledebilirim bu durum arkadaşımla aramın açılmasına bile neden olabilir lütfen yardım
edin lütfen
büyük bi ihtimal data hatasıdır..version nedir ? birde SS çekip koyabilirsen yardımcı olabilirim. -
ewet data hatası ama bu dediklerinden bişey anlamadım sadece hata veriyo girilmiyo nolur bi çözüm bulun arkadaşlar
versiyon ne dir yazmışsın bilmiyorum ama swat mu oynuyorduk birden hata verdi 25 res var 294 lewel yardım edin noluır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kısa Winston -- 17 Şubat 2008; 22:16:30 > -
sitede kontrol panelde warp varsa ordan deiştir mapi -
sitede uyeligini gir ve control paneline gir daha sonra orada warp olur oradan charını sec ve warptan map sec onayla sonra gir oyuna..,,! -
saolun arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X