bugun silkroad oynarken birden bir hata almaya başladım..şuanda çarım oyunda ve kafayı yemek üzereyim sanırım bilgilerim alınıyor ya da ben öyle anladım..tam 8 kez 3-5dk arayla bildirim gibi bişey aldım Firewall Security log kısmında şöyle yazıyor ;
''Somebody is scanning your computer , your TCP ports .... , ... , ... have been scanned from .....(burada bir IP adresi var) ''
böyle bu durumla karşılaşan varsa lütfen yardım etsin tam olarak neden böyle birşey oldugunu bilmiyorm çar giderse cok kötü olacak buraya konu açmayı daha uygun gördüm lütfen yardım edin
FireWall kullanan yok mu hiç aranızda?
modemin sabit ıp deilse restart at ve tarama yaptırt sorun geçer inş ;)
quote:
Orijinalden alıntı: gsburak5b
modemin sabit ıp deilse restart at ve tarama yaptırt sorun geçer inş ;)
eğer sabit ıp ise çar gitti mi diyosun ?
biraz relax dostum... Modemi kapat sorun çözülsün Pc'ne bir reset at, ayrıca entivirüs proglarları ile tarat.. birşey varsa cıkar zaten....
Sen en iyisi modemi bir resetle, ardından bir Firmware update yap. Ardından Katsuya Kardeşimn dediği gibi bir scan yap pc ne ;)
quote:
Orijinalden alıntı: KaTSuYa
biraz relax dostum... Modemi kapat sorun çözülsün Pc'ne bir reset at, ayrıca entivirüs proglarları ile tarat.. birşey varsa cıkar zaten....
tşkler ilk defa başıma gelince bugune kadar emek verdiğim çar gidecek diye korktum bir an..eyw.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme