Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM BİLENLER BAKSIN Bİ (ETS 2 VE WOT)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar Hepinize… Benim Çok Büyük Bi Sıkıntım Var World Of Trucks Ile Ilgili… Bana Bu Konuda Yardımcı Olabilir Misiniz ?

Oyunu Ben Orjinal Olarak Aldım BİMEKS’ten Ve Oyunun Şifresini Ilk Girişte Kullandım. Henüz Hiç Bir Sorun Yaşamamıştım Taa Ki World Of Trucks’a Kayıt Olana Kadar.
    World Of Trucks’a Kayıt Olmak Isterken Benden Ürün Anahtarını Istedi Yazdım Diğer Yerleri De Doldurdum En Son Olarak “Create Account”A Tıkladım Bi Hata Verdi Sanırım Şifre Ile Ilgiliydi Düzelttim Ve Tekrar “Create Account”A Tıkladım Bana Bu Kez

“THE SPECIFIED SERIAL CODE IS INVALID OR ALREADY ASSOCIATED WITH AN EXISTING ACCOUNT.
    NOTE: PRODUCT KEYS ASSOCIATED WITH UNVERIFIED WORLD OF TRUCKS ACCOUNTS ARE RELEASED AFTER 24 HOURS.”

Şeklinde Bi Hata Verdi.

Bu Konu Ile Ilgili Bilginiz Var Mı ? Ya Da Bilgi Bulabilir Misiniz ? Kimle Görüşmem Gerekiyor Bu Sorunun Giderilmesi Için ?

Yardımcı Olursanız Size Minnettar Kalırım Iyi Günler…

(Karşıma çıkan hatanın resmini de paylaştım...)
     ARKADAŞLAR ACİL YARDIM BİLENLER BAKSIN Bİ (ETS 2 VE WOT)

• ARKADAŞLAR BÖYLE Bİ SORUNLA KARŞILAŞAN VE ÇÖZÜME ULAŞAN OLMADI MI ? SADECE BEN Mİ KARŞILAŞTIM BU SORUNLA ? LÜTFEN BİRİLERİ YARDIM ETSİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.