Şimdi Ara

Arkadaslar Acil yardim! Hangisini tercih etmeliyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karar vermekte zorlaniyorum. Eleye eleye asagidaki seceneklere kadar dusurdum. Hepsi yaklasik ayni fiyatlarda, bir tanesi full hd digerleri Uhd.

1- Sony 50W805c full hd ve goruntu kalitesi forumda ovuluyor.
    2- Samsung 48JU6407 Uhd forumda cok oneriliyor. 3D yok(cokta onemli degil)
    3- Vestel 49UA9400 Uhd yeni bir model. 9300 serisindeki isik sizmasi gibi sorunlari varmi bilmiyorum.
    4- Arcelik 48L 9583 Uhd muadili grundig ve bekoda tv ler var, panel 100 hz oldugu soyleniyor.
    IPS panel, VA panel gibi farkliliklar var. Isik sizmasi, goruntu titremesi, hareketli sahnelerde takilma gibi sorunlar olmamasi ve izlerken gozlerimin yorulmayacagi dogal renkler sunan bir tv almak istiyorum. Smart olmasi onemli ama Uhd ve 3D olmasi onemli degil. Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung al, bütçeni aşıyorsa yerli markalardan beko veya vestel. Samsung 6470 içine sinmezse alternatif 50js7200 ürününe bakabilirsin.

• Samsung 6407 de panelin 50hz olmasi kafami karistiriyor. Normalde fiyatindan dolayi 6070 dusunuyordum ama titreme ile ilgili sikayetler gordum. Samsungun yazdigim modellere gore ustunlugu nedir aciklayabilir misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Acil tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Hangi Laptop'u Tercih etmeliyim
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.