Şimdi Ara

Arkadaslar acil yardim lazim bakar misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan 90 tytlerde 30-40 aytlerde geziyorum, aytde biyoloji icin bitki kaldi kimya icin organik denge kimya el kaldi, fizik icin elektirk ve 12.sinif konulari mat icinse trigo lti kaldi. kalan sureclerde bu konulari 1 kaynaktan bitirip 55 60 netlere cekme ihtimalim var mi? uyanik oldugum her an calisabilirim. limit kolay ayt fizik 12.sinif konulari kolay bitki desen 1 haftami almaz 5 gunde basit konulari cikarir kalan 20 gunde baba konulari saglam ogrenirim. sizce oluru var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-50DA8FAD7 -- 13 Mayıs 2024; 22:25:55 >

• up

• Kate upton

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eşit ağırlıkçı mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkanı var mı diye soruyorsan bence kesinlikle var ( uyanık kaldığım her an çalışırım iddian doğruysa)

• Hocam organik kimya ayt fizik falan yazidigina gore dilciyim

• Kaynak bitirmeni tavsiye etmem ama hocam , konuyu sağlam çalış 25 gün kala kaynak bitirmeye çalışmak pek mantıklı degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha ustune cikma sansim var mi?

• Hocam kaynaklarin zaten hepsi neredeyse yarilanmis tas patlasin 2 kaynaj eder totalde zaten yarisi sozel. Bitirilebilecek gibi sanki

• Tyt Yi biraz daha artırıp ayt Yi de 70 bandına çıkarırsan bence dilde ilk 1k gelebilir

• 70 bandina nasil cekecegim? Maymunlar birlikte guclu olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-50DA8FAD7 -- 13 Mayıs 2024; 23:19:9 >
  • 40 olduğunu varsayarsak 65 e kadar normal denemelerde çıkabilirsin çünkü eksik konun baya var , sınavda da o ana bağlı 70 e kadar çıkabilirsin , geon kötüyse işi baya zorlaştırır bu arada. Ama her şeyin optimal olduğunu varsayiyorum .

• İnternette YDS dersleri oluyor onlar baya faydalı

• Ucgenlerim saglam, ucgen saglam oldugu icin dortgen de iyi. Kati cisim kolay zaten analitik apot analitigi bitirdim. Yani geom ortalamanin ustunde diyebiliriz hocam. 70e kadar yolu var diyorsunuz yani

• Hangi sitede izlesenede var midir?

• Geo sağlamsa 40 dan minimum 60 a çıkarsın iyi çalışırsan , çok fazla düşünmeden elinden geleni yap çalışırsan her türlü daha iyisi olacak şu anki durumundan

• Saolun hocam, ben hic vakit kaybetmeden calismaya geciyorum o zaman. Her sey icin tesekkurler.

• Bilmiyorum onu

YouTube da baya içerik var ama

• Youtube ne yeniyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.