Şimdi Ara

arkadaşlar acil yardım!!!yeni astra sedan 1.6 115 psmi?yoksa yeni civic 1.6 125 ps elegance mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba öncelikle çok acil yardıma ihtiyacım var daha düne kadar eşimle yeni honda civic beyaz elegance otomatik 1.6 125ps araç düşünüyorduk ama dün çarşıda gezerken yeni astra sedanı gördük ve gerçekten büyülendik zaten internetten bakmıştım araç harika görünüyordu ama önümüzde canlı görmesi bizi dahada büyüledi. fakat çok korktuğum bazı sorunlarım,sorularım var!!! öncelikle tüp taktırma konusu benim için çok önemli sırf buyüzden insignia'dan vazgeçtim bazı arkadaşlar belki diyeceklerdir bu paraları çıkıyorsun tüpün ekonomisini mi düşünüyorsun diye ama evet arkadaşlar hayalimdeki araca ekonomik binmek istiyorum zengin biri değilim memurum ama hayalimdeki araca, arkama baka baka bu araç benim diye diye bi araca sahip olmak,binmek istiyorum bu devirde benzinli araca binmek zor çok zengin olmak lazım!!! turbo motorlarda tüp konusunun sıkıntılı olduğunu çok defa duydum bu yüzden 1.6 115 ps atmosferik motor olanını düşünmeye başladım ama çekme sorunu olur mu diye korkuyorum özellikle klima açıkken yokuşta yığılır mı diye bi korkum var insignia'nın bu motorunu almak üzereydim bi arkadaşın forumu sayesinde son anda hatadan döndüm oyüzden bu forumlar gerçekten çok çok iyi ve yardımcı oluyor buyüzden özellikle alan kullanan arkadaşlardan özellikle yardım istiyorum tavsiye eder misiniz? turbo düşünmüyorum dediğim gibi araca lpg taktıracağım honda civic bu konuda sorunsuz ama ön konsol ve aracın arkası beni tatmin etmiyor opel bu konuda aşırı derecede level atlamış görüntü muhteşem aracı görünce içine girip çıkasınız gelmeyecek o derece dışı da muhteşem!!! ayrıca otomatik vites düşünüyoruz. astra'nın bu dediğim atmosferik motorunun otomatik şanzumanı var mı bilmiyorum ama civic'in otomatik şanzumanlarının diğer markalara göre en iyi olduğunu duyduk ama ne ölçüde doğru bilmiyoruz!!! sizce ne yapmalıyım uzun bi mesaj oldu kusra bakmayın ama içimi kemiren konulardı bunlar... artılar ve eksileri ile yeni civic 1.6 125 ps otomatik ve 1.6 115 ps yeni astra (varsa otomatik olanı) karşılaştırması bekliyorum sizlerden şimdiden çok teşekkürler yorumlarınız benim için birer ışık olacak saygılar... herkese iyi forumlar...

• Özel mesaj gönderdim size konuyla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: tehchiv

Özel mesaj gönderdim size konuyla ilgili

hocam mesajınız için çok teşekkür ederim bi bakıcam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.