Şimdi Ara

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar öğrenci adamım, benim elime yarın 3.000 kadar para geçicek. bilgisayarın b'sinden anlamam şimdi sizden yardımınızı istediğim bana oyun bilgisayarı toplarmısınız ama şu şekil olsun, anakartın ufku açık olsun yani sürekli üstüne ilave çakabileyim hepinize teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BASMANAV

merhabalar arkadaşlar öğrenci adamım, benim elime yarın 3.000 kadar para geçicek. bilgisayarın b'sinden anlamam şimdi sizden yardımınızı istediğim bana oyun bilgisayarı toplarmısınız ama şu şekil olsun, anakartın ufku açık olsun yani sürekli üstüne ilave çakabileyim hepinize teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Nakit olarak vatan'dan mı alacaksın yoksa kredi kartı ile internettende alabilirmisin. ona göre bir yer belirleyip ordan topluycam
  • hocam direk nakit alıcam, en hesaplı yerler neresidir yoksa her yer aşağı yukarı aynımı ? bide intel olursa sevinirim
  • quote:

hocam direk nakit alıcam, en hesaplı yerler neresidir yoksa her yer aşağı yukarı aynımı ? bide intel olursa sevinirim

Benim bildiğim kadarıyla vatandan başka oem ürünleri satan bir yer yok. internette sinerji, inventus,hızlıal,hepsiburada gibi yerlerdende alınabilir. en ucuzu sinerji bilgisayar gördüğüm kadarıyla. evet fiyatlarda ciddi farklar olabiliyor. vatandan 2500tl ye gtx 960 i3 lü sistemi zorlarken sinerji bilgisayardan gtx 970 ve i5 4460 topladım. ama nakit var diyorsanız mecburen vatandan topluycam öneri olarak.
    Monitör sisteme dahilmi yoksa elinizde varmı ?
  • pensilvania kullanıcısına yanıt
    Elinde nakit varsa mecbur Vatan'dan toplıcam ne demek yahu? Havale diye bir şey var.
  • monitör, klavye vs. elimde mevcut yardımınız için çok teşekkür ederim. 3 liraya pc aldm diyelim sizin önerinizle, benim merak ettiğim konu sonradan bilgisayarı güçlendirmekmi daha avantajlı yoksa parayı biriktirip tek seferdemi toplamak daha avantajlı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pensilvania

quote:

hocam direk nakit alıcam, en hesaplı yerler neresidir yoksa her yer aşağı yukarı aynımı ? bide intel olursa sevinirim

Benim bildiğim kadarıyla vatandan başka oem ürünleri satan bir yer yok. internette sinerji, inventus,hızlıal,hepsiburada gibi yerlerdende alınabilir. en ucuzu sinerji bilgisayar gördüğüm kadarıyla. evet fiyatlarda ciddi farklar olabiliyor. vatandan 2500tl ye gtx 960 i3 lü sistemi zorlarken sinerji bilgisayardan gtx 970 ve i5 4460 topladım. ama nakit var diyorsanız mecburen vatandan topluycam öneri olarak.

sinerjinin de bayisi var diye biliyorum ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyasalatik

Elinde nakit varsa mecbur Vatan'dan toplıcam ne demek yahu? Havale diye bir şey var.

Havalle ile genelde 50-100 tl pay alıyorlar. O yuzden önermiyorum. Ama doğrudur vatandan alıncada kazık giriyor afedersiniz. Havalede düşünülebilir. Özür dilerim yanlış yönlendirdiysem. Gece geç saatler olunca mantıklı düşünemiyorum :) uyku vaktim geldi sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

quote:

Orijinalden alıntı: pensilvania

quote:

sinerjinin de bayisi var diye biliyorum ben

Bende duydum fakat oralardan satış yapılmıyormuş. Sadece internet sitesinden yapılabiliyormuş.

• dostlar yani özet geçeyim hepinize teşekkür ederim kendi anlayacağım dilde anlatayım yeni nesil oyunları akıcı bir şekilde oynarmıyım ??
  • Bence ilk önce ana bileşenleri bi koysun arkadaş z97 bi anakart i5 4690k ram power kasa cpu sogutucu fandı derken hepsini ayarladıktan sonra kalan paranın üzerine az daha ek yapılarak saglam bir ekran kartı alınsın ve 3-4 yıl rahat kullanılsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    dostum merak ettiğim konu şu ben o bilgisayarı 3 - 4 yıl kullandım. 4 yıl sonra çıkan oyunları akıcı bir şekilde oynamak için var olan bilgisayarı güçlendirmekmi daha avantajlı yoksa en baştan, eski kasayı satıp toplamakmı daha avantajlı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Bence ilk önce ana bileşenleri bi koysun arkadaş z97 bi anakart i5 4690k ram power kasa cpu sogutucu fandı derken hepsini ayarladıktan sonra kalan paranın üzerine az daha ek yapılarak saglam bir ekran kartı alınsın ve 3-4 yıl rahat kullanılsın

Arkadaş oyun sistemi istiyor z97 lere klı işlemcilere gerek yok ondan önce ekran kartına bütçe ayırmak gerek.

Konuyu açan arkadaş içi söylüyorum; 3000bine monitör dahil gtx 960 ile sistem toplayabilirdik ancak bu aralar fiyatlar aşırı arttı biraz inmesini bekle derim ben de toplayacağım ama bekliyorum. Bilinmez gerçi belki daha da yükselir ama 3binlik sisteme 4bin vermek koyuyor insana..
  • Güçlendirmek tabiki 4 yıl sonra diyelim ki i5 4690k işini görmedi 4770k veya 4790k ya geçebiliyorsun

• @reachthetop evet oyun sistemi istiyor arkadaş ama ileriye dönük dedigi için z97 chipsetli bir anakart önerdim gerci duyduguma gore asus son bios guncellemeleriylede h97 lere overclock imkanı tanimis ama henuz gormedim denemedim

• dostlar tekrardan teşekkür ederim inanın bu işin piyasası, sistem toplama hakkında hiç bir şey bilmiyorum. pc toplarken hangi markalar daha iş yapar falan bi inteli biliyorum amd'ye göre daha iyi diyorlar. işin para boyutuna gelirsek şu anlık cebimde 3 lira var parama göre bir sistem düzdük diyelim benim anlayacağım dilde cevap verirmisiniz lütfen, mesela gta5 kaç fps oynarım, veya oynuyamazsam akıcı bir şekilde oynayabilmek için daha ne kadar daha masraf yapmam gerekir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.