Şimdi Ara

Arkadaşlar ailem izin vermiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnan ben de ilk basta gercek sanmistim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E o zaman anlatabilirim bi kac bi sey :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bulgurlar

E o zaman anlatabilirim bi kac bi sey :)

Başarılı olmak için ne yapmalıyım?

• Simetrileri bitir sadece ve olay bitsin. Denemelere yazıl ve gir tabii ki. Kapsül veya denge denemesi cozebilirsin evde. Ben tmci degilim ama bu sene boun isletme icin hazirlanirsam diye simetri edebiyat aldim. Bunu bitirince muhtemen denge denemesi cozerim. Bi de konularını görüyorum cok ısrarcısın. Tabii ki bunu kınamıyorum çok da takdir ettim ama mesala bu sene elinden geleni yap ve ya olmazsa diye dusunme. Sen denedin ve hayırlısıysa olur zaten. Stresi engeller boyle dusunmek. Sınav esnasında gereksiz yere sorular kaçmaz hem de. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgurlar -- 1 Temmuz 2015; 15:59:33 >
  • quote:

Simetrileri bitir sadece ve olay bitsin. Denemelere yazıl ve gir tabii ki. Kapsül veya denge denemesi cozebilirsin evde. Ben tmci degilim ama bu sene boun isletme icin hazirlanirsam diye simetri edebiyat aldim. Bunu bitirince muhtemen denge denemesi cozerim. Bi de konularını görüyorum cok ısrarcısın. Tabii ki bunu kınamıyorum çok da takdir ettim ama mesala bu sene elinden geleni yap ve ya olmazsa diye dusunme. Sen denedin ve hayırlısıysa olur zaten. Stresi engeller boyle dusunmek. Sınav esnasında gereksiz yere sorular kaçmaz hem de. :)

bir de bi yandan her derse gircem vize finallere falan da çalışcam ya
    offf offff
    saol tavsiyelerin için
    :(

• Bu sene dershanemizde vardı öyle bi sayısalcı. 9k ya girdi ygs de. İnsallah sen de yaparsın, rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgurlar -- 1 Temmuz 2015; 16:03:01 >
  • quote:

Bu sene dershanemizde vardı öyle bi sayısalcı. 9k ya girdi ygs de. İnsallah sen de yaparsın, rica ederim.

lise turun ne? ogretmen lisesi mi? ek puandan dolayi sordum :D
    ayrica odtu isletme ve iktisat tutar, dusunebilirsin yada hukuk

• Deniz fen lisesindesin değil mi? Evet ogretmen lisesi benimki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgurlar -- 1 Temmuz 2015; 16:08:01 >
  • Bu arada mezunlar ne durumda biliyor musun? ODTU iktisat ya da isletmeden?

• quote:

Bu sene dershanemizde vardı öyle bi sayısalcı. 9k ya girdi ygs de. İnsallah sen de yaparsın, rica ederim.

inşallah
    :(

• 18 yasindasin, kendi kararini vermen ve sorumluluk alman gerekir artik. tipi veya disciligi gercekten sen mi istiyorsun ailen mi once buna karar ver. sonra dogrusuyla yanlisiyla kendi secimini yap.
  • Ailemden tamamen bağimsız olamam ama. Tesekkur ederim. :)

• quote:

Ailemden tamamen bağimsız olamam ama. Tesekkur ederim. :)

Puanların gayet iyi. İyi bölümlere girebilirsin tm'den tıptan hiç hoşlanmayan birisi olarak belki de tutmaması senin için şanstır bence tamamen negatif olacağına tutan bölümler hakkında fikir sahibi ol. Tavsiye etmem ama yok ben illa tıp okumak istiyorum diyorsan da ailene düzgünce bunun kendi hayatın olduğunu, yanlış bir kararsa da ileride bunun sadece kendini etkileyeceğini açıkla,risk alıp seneye kal. Ama dediğim gibi puanların iyiyken tutan bölümleri değerlendir derim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki araştıyorum konular açıyorum insallah en doğru kararı veririm,ailem de zaten karşılarında beni kararlı göremedikleri icin olduğunu soylediler,tesekkurler tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgurlar -- 1 Temmuz 2015; 22:08:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.