Şimdi Ara

arkadaşlar albay nasıl olunuyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla onu bunu bilmem ama albay için farklı bir yıldız yapısı gerekmiyormu

Bir Binbaşıya 5 YILDIZ
    Bir Albay 5 YILDIZ yada 4 yıldız bana biraz saçma geliyor.

Ya bu statü belirtisini ortadan kaldırmak gerek yada yeniden yapılanıp ona göre hazırlanması gerek zor birşey olmasa gerek...

İlave ;

Hele bir General aynı yıldız veya şe3kil itibari ile aynı değil !
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ege01</i>
    <br />Albay yıldızlarının rengi farklı
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Yeşil yada mavi anladım görüyorum ama bence daha şekili ve güzel hale getirilebilinir.

Örnek;

Posta göre <font color='red'>Kıdemli Binbaşı </font id='red'>veya posta göre <font color='blue'>sırf Binbaşı </font id='blue'>yazılabilinir
  • ENE,

Memnun olmayan uyelerimiz icin degisik statute ozel bir birim var denemek istermisin ?
  • abi albay o kadar zor bir şey değil.

kişiselden magic abi diyorsun yokmu bize albaylık şöyle böyleyim. diyorsun
    bir cv attach liyorsun
    vs. hangi konuda çalışmak istiyorsan işte o konuda bir test e maruz kalıyorsun. yuzde 40 ı mulakat. istanbul a gitme sorunun olmayacak 1 ayda bir toplantı var.
    birde internet sorunun olmayacak yoksa telekomdan haşırt geçmesin.
    bu kadar fazla da bir sorumlulugun yok. eşe dosta tembih edersin şifreni verirsin bir durumda arkadaşın duruma hakim olur konuyu bastırır gerekirse topic i locked eder. bu kadar.
    [evlol]
  • bu arada olay beleş.
    para vs. olmayacak almayacaksın olay karizma amme hizmeti için.
  • 3265448585548 nolu hesap nosuna (garanti bankas)50milyon yatırıyosunuz albay oluyosunuz :))) (şakka leen)
  • Yıldız sayısı albay veya binbaşı ile alakalı değil.
    Yıldız sayısı post ile artıyor.
  • [dntw] albaylık ta zor iş
  • Bizimkiler erken terfi almıyosa 24 sene bekliyolar albay olmak için. iş işten geçmiş oluyo haliyle. insan gençken olacak albay, paşa falan. Aynen buradaki gibi [krl]

Aslında sınıf da konabilir, adamın ilgi alanına göre, Mesela Mike-Tyson personel veya komando, magic-death özel tim piyade, kimisi muhabere, kimisi topçu falan. Böylece piyadenin levazımdan üstün olması sağlanır, rütbeler aynı olsa dahi...[bgstr]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MagicDeath</i>
    <br />ENE,

Memnun olmayan uyelerimiz icin degisik statute ozel bir birim var denemek istermisin ?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Olay burda memnun veya memnuniyetsizlik değil eğer yapılabilcekse ve daha hoş ve ilgi çekici bir hale gelicekse neden olmasın değil mi[?]
  • ok
  • btli piyade
  • ?
    [sss]
  • olunca anlarsın darkrider[evlol]
  • ya abi ya :p Konu dışında post artmıyor muş bende o kadar kasıyordum
    bastan soyler insan GENERAL olmak icin kasıyorum 2 sattttttir. :p
  • HeavyWeight
    nedense bize senin küçümsediğin kadar basit bir iş gibi gelmiyor?
    Neden acaba?
    Yani sadece magic e abi çekmekle olmuyor bu iş
    [rntg]
    ee tabi dolayısıyla zahmetli bir iş
    Merak edenler
    forumun kuruluş tarihine ve benim üye oluş tarihime bakabilirler
    [sumo]
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.