Şimdi Ara

ARkadaşlar AMFİ nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
53.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki piyasadaki anfilerden marka olarak hangisi daha kaliteli? Bazı arkadaşlar Sony'den vazgeçmem diyebilir mesela. Aynı sınıfta olan anfilerden hangi markayı seçerdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcunki

Peki piyasadaki anfilerden marka olarak hangisi daha kaliteli? Bazı arkadaşlar Sony'den vazgeçmem diyebilir mesela. Aynı sınıfta olan anfilerden hangi markayı seçerdiniz?

kullanacağın hoparlöre veya hoparlör takımına göre değişir o dostum.
    arz talep meselesi.
    her hoparlör her anfiyle uyuşmaz her anfi her hoparlör 'ile uyuşmaz
  • Cevap için çok teşekkür ederm.

Öncelikle amfilerden çok fazla anlamam yeniyim yani. Soruyu şöyle sorayım. Bende samsung 5+1 (HT UP30) ev sinema sistemi vardı. cihaz bozuldu ve ben de onun kolonlarını kullarak bir sistem kurmayı hayal ediyorum. Player 'e ihtiyacım yok. Kaliteli ses arayışım var. kolonlar için guide de 4 ohm, 4 adet 75 watt, center 80 watt ve 3 ohm 120 watt subwoofer. Bunları kullanabileceğim , optical audio in olan bir anfi önerebilir misiniz?

Bir diğer benim kafamı karıştıran konu da şu. Mesela amfi çıkışları toplam 500w olsun. Ben buna daha az bir kolon taksam cihaza ya da kolonlara zararı olmaz mı? bunu nasıl anlamamız gerekir.
  • Arkadaşlar geçen media markt a gittim ses sitemlerine bakmaya orda JVC CS-HX6958 hoparlöründe bi kaç parçadinldimçok hoşuma gitti 2 tane takılıydı ve ses gerçekten şahaneydi ve sonra evde de böyle bişe olsa ne güzel lur diye içimden geçirdim. Sizce eve oto hoparlörü alsam çok mu apsült olur :) pek bu işlerden anlamadan bir kardeşini olarak sizden yardım istiyorum. o ses kalitesini hangi ses sisteminden alabilirim önerebileceginiz varmı. lütfen 5+1 sistem önermeyiniz hiç birri hoşuma gitmiyo istedigim kadar bas performansı alamıyorum. evde x-530 var fakat bas konusuna sıfıra yakın performans sergiliyo benim gözümde. mesela dedigim hoparlörden 2 adet alsam hangi amfi ile %100 performans alabilirim. sadece bu iki hoparlörü çok iyi beslein ve bide 3. bi hopörleri kadırıcak seviyede olsun. şimdiden bu yazımı zahmet edip okuyan ve yorum atan herkeze teşekkür ederim...

http://www.hepsiburada.com/Liste/jvc-cs-hx6958-6x97x10-15x2318x25-cm-coaxial-oval-hoparlor-510watt/productDetails.aspx?productId=otaytcs-hx6958&categoryId=26090
    Alet bu; JVC CS-HX6958 6X9",7x10" - 15x23,18x25 CM COAXİAL OVAL HOPARLÖR 510WATT

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.