Şimdi Ara

Arkadaşlar anlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın bu laptopu alacağım linki yasak değilse atıyorum

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472738&kat=6453&lang=tr-TR&srt=UP

ve şunları eklettim yani ekleteceğim siparişe

MONSTER® TULPAR T5 V5.1 15.6"
    Öğrencilere Özel Yaz Tatili Kampanyasından Yararlanmak İstiyorum. : (-254,24 TL)
    Intel® Core™ i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 47W; 22nm : (0,00 TL)
    Intel® HM87 Express Chipset : (0,00 TL)
    4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX980M 256-Bit DX11.2 : (0,00 TL)
    15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran : (0,00 TL)
    16GB (2x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM : (0,00 TL)
    1TB Hitachi Travelstar 7K1000 9.5mm 32MB 7200RPM HDD SATA-3 : (0,00 TL)
    Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) : (0,00 TL)
    ESET Smart Security 3 ay HEDİYE : (0,00 TL)
    Intel® Dual Band Wireless-AC 7265 802.11ac, Dual Band 2x2 Wi-Fi + Bluetooth 4.0 : (0,00 TL)
    HD Kamera : (0,00 TL)
    Parmak İzi Okuyucusu : (0,00 TL)
    Targus CN31 15.6" Notebook Çantası : (0,00 TL)
    Thermaltake Tt eSPORTS LADON Speed Edition Gaming Mousepad (TTS-EMP0002SMS) : (89,00 TL)
    Thermaltake Massive23 LX 10"~17" 230mm Mavi Led Sessiz Fanlı Notebook Soğutucusu : (84,75 TL)
    Windows 8.1 Standart Lisans 64-Bit (Türkçe) : (228,81 TL)
    Logitech G230 Stereo Gaming Kulaklık : (159,00 TL)

silemedim bazı şeyleri kusuruma bakmayın.

bunlar beni idare eder mi üniversite de oyun oynamayı planlıyorum.

kaç günde geliyor bu arada balıkesir bandırma da yaşıyorum

• Valla bilgisayarın özellikleri idare eder değil süper.Bu özelliklerle önümüzdeki 2 yıl dahil her oyun yüksek çözünürlükte oynanabilir.Ben şahsen bu özelliktekii bilgisayarın oyun amacıyla en az 4 yıl oynanabilirlik potansiyelinde olduğuna inanıyorum.Yalnız gelelim kafamdaki soru işaretlerine.Malum marka monster.Her ne kadar mh kendini çok geliştirmiş olsa da amatör bir firma olduğu belli.Biraz araştırırsan bire bir değişimde sana kendi laptobunu düzeltip veriyorlarmış yeni diye.Mesela bunu yapmaları beni baya düşündürüyor.Bu gibi durumlarda bizi salak yerine koyan amatör bir firma ne kadar profesyonel bir laptop üretebilir?Şimdi senin alacağın bilgisayar 5.500 civarı.Bu bana göre yüksek bir meblağ bir laptop için ama verecek olsam bu parayı monster a vermem.Çünkü firma profesyonel bir firma değil ve övülen tarafı kadar yanlış taraları da var.Ben bu fiyata sana daha profesyonel markaları tercih etmeni öneririm.Alienware bakabilirsin(Gerçi kolay taşınılabilirlik için biraz zor.)Msi bakabilirsin.Bu markalar bu işte profesyonelleşmiş markalardır ve dünyaca ünlü gamerların kullandığı markalardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Winterfell-

Valla bilgisayarın özellikleri idare eder değil süper.Bu özelliklerle önümüzdeki 2 yıl dahil her oyun yüksek çözünürlükte oynanabilir.Ben şahsen bu özelliktekii bilgisayarın oyun amacıyla en az 4 yıl oynanabilirlik potansiyelinde olduğuna inanıyorum.Yalnız gelelim kafamdaki soru işaretlerine.Malum marka monster.Her ne kadar mh kendini çok geliştirmiş olsa da amatör bir firma olduğu belli.Biraz araştırırsan bire bir değişimde sana kendi laptobunu düzeltip veriyorlarmış yeni diye.Mesela bunu yapmaları beni baya düşündürüyor.Bu gibi durumlarda bizi salak yerine koyan amatör bir firma ne kadar profesyonel bir laptop üretebilir?Şimdi senin alacağın bilgisayar 5.500 civarı.Bu bana göre yüksek bir meblağ bir laptop için ama verecek olsam bu parayı monster a vermem.Çünkü firma profesyonel bir firma değil ve övülen tarafı kadar yanlış taraları da var.Ben bu fiyata sana daha profesyonel markaları tercih etmeni öneririm.Alienware bakabilirsin(Gerçi kolay taşınılabilirlik için biraz zor.)Msi bakabilirsin.Bu markalar bu işte profesyonelleşmiş markalardır ve dünyaca ünlü gamerların kullandığı markalardır.

Hocam katiliyorum sana ama o yani o fiyata msi da gtx970m ekran kartli laptop bulmak mumkun bile degil 6000 tl den basliyor. Kaldi ki isletim sistemi ssd falan derken 3 sahin parasina bir laptop aliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Winterfell-

Valla bilgisayarın özellikleri idare eder değil süper.Bu özelliklerle önümüzdeki 2 yıl dahil her oyun yüksek çözünürlükte oynanabilir.Ben şahsen bu özelliktekii bilgisayarın oyun amacıyla en az 4 yıl oynanabilirlik potansiyelinde olduğuna inanıyorum.Yalnız gelelim kafamdaki soru işaretlerine.Malum marka monster.Her ne kadar mh kendini çok geliştirmiş olsa da amatör bir firma olduğu belli.Biraz araştırırsan bire bir değişimde sana kendi laptobunu düzeltip veriyorlarmış yeni diye.Mesela bunu yapmaları beni baya düşündürüyor.Bu gibi durumlarda bizi salak yerine koyan amatör bir firma ne kadar profesyonel bir laptop üretebilir?Şimdi senin alacağın bilgisayar 5.500 civarı.Bu bana göre yüksek bir meblağ bir laptop için ama verecek olsam bu parayı monster a vermem.Çünkü firma profesyonel bir firma değil ve övülen tarafı kadar yanlış taraları da var.Ben bu fiyata sana daha profesyonel markaları tercih etmeni öneririm.Alienware bakabilirsin(Gerçi kolay taşınılabilirlik için biraz zor.)Msi bakabilirsin.Bu markalar bu işte profesyonelleşmiş markalardır ve dünyaca ünlü gamerların kullandığı markalardır.

Sn. Winterfell ve Değerli Arkadaşlar;

Sorularınıza en doğru yanıtları vermekten memnuniyet duyacağımızı özellikle belirtmek istiyorum.

1.) Öncelikle birebir değişimde müşterilerimize kendi laptopunu düzeltip verdiğimiz kesinlikle doğru değil, bunu özellikle belirtmek istiyoruz. Bu konuda 2005 yılından beri uyguladığımız politikalarımız çok açık ve nettir. Ürünle ilgili herhangi bir sıkıntınız varsa ilk 15 gün içinde ürününüzü koşulsuz iade edebilir, anında para iadesi alabilir veya ilk 30 gün içinde herhangi bir sorunla karşılaşırsanız yeni bir ürünle ürününüzün birebir değiştirilmesini isteyebilirsiniz. Bu isteğinizi arkadaşlarımız çok hızlı bir biçimde yerine getireceklerdir. İkinci bir alternatif ise sizin tercihinize bağlı olarak sorununuzun anında giderilmesidir. Talebiniz bu yönde olduğunda arkadaşlarımız ürününüzü inceleyerek sorununuzu anında gidereceklerdir.

Mesajınızda belirttiğiniz gibi değişim yaptığımızı söyleyerek aynı ürünü müşterilerimize vermeye çalışmak gibi bir yaklaşımımız asla olamaz ve temel odağı en yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti olan hizmet politikalarımızla kesinlikle bağdaşmaz.

2.) Dünyada " GAMİNG NOTEBOOK " konseptinde üretim yapabilen bir kaç üretici var ve MONSTER olarak bütün " GAMİNG NOTEBOOK " üreticileri ile sürekli olarak iş geliştiriyoruz. MONSTER marka dizüstü bilgisayarlarda dünyanın ( özellikle bu ifadeyi kullanıyoruz ) en önemli markalarının en kaliteli bileşenlerini kullanıyor ve bunu olağanüstü bir satış sonrası hizmet ile sizlere ulaştırıyoruz. Mesajınızda belirttiğiniz markalarda kullanılan bileşenler ile MONSTER' da kullanılan herhangi bir bileşenin ( INTEL işlemci, NVIDIA ekran kartı, INTEL Wireless kartlar, SAMSUNG ve KINGSTON SSD diskler, SEAGATE, WD ve HITACHI harddiskler vb. ) farklı olabilmesinin zaten teknik olarak imkanı yok. Bu bileşenlerin birinci kalitesi, ikinci kalitesi vb. bir durumun olması da asla ve kesinlikle mümkün değil. Ürünlerimizde dünyanın en önemli üreticilerinin en iyi kalitede ve en sorunsuz bileşenlerinin seçilmesi ve kullanılmasına özellikle dikkat edilmektedir.

İş ortaklıklarımıza örnek olabilecek ve size fikir verecek bir linki aşağıda bulabilirsiniz.

http://www.nvidia.com.tr/object/wtb-retailers-tr.html

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Ben de monster almak istiyorum ve bu yüzden araştırıyorum.Yukarıda bahsettiklerimin hepsi bu forumda yazan şeylerdi.Açıkçası emin olamadığım için duyduklarımı paylaştım.Kesinlikle monster ı kötüleme gibi bir amacım yok mesajımda yazan her şey de bu forumdaki monster kullanan arkadaşların söyledikleri şeylerdi.Umarım mesajınızdaki politikanızı GELİŞTİREREK DEVAMLI uygularsınız.Sanırım ben de monster alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Hacı bana cevaplar gelmemiş.

Balıkesir in bandırma ilçesine kaç günde teslim yapıyorsunuz?

Laptoplarınızın garantisi ne kadar?

Mesela laptopu alıp açtığımda bi hasar, eksik fark ettiğimde nereye başvurabilirim ?
  • Sn. EmirReyiz;

Hafta içi saat 14.00 'e kadar, hafta sonu Cumartesi günü ise saat 11.00 'e kadar verilen notebook siparişlerinde aynı günün akşamı sipariş verilen ürünler Aras Kargo 'ya teslim edilmektedir. Aras Kargo firmasının bize vermiş olduğu maksimum kargo süresi 48 saattir. Ancak Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinin bazı illerine kargo teslimatları 3 günü bulabiliyor. Kargo teslim süreleri bulunduğunuz ile, hava ve yol koşullarına bağlı olarak değişebilmektedir. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

MONSTER notebook modelleri Fokus Bilgisayar 'ın satış sonrası desteği ve garantörlüğü ile satışa sunulmaktadır. Garanti süresi 2 yıldır. Üründe herhangi bir sorun olduğunda ( Örneğin; anakart üzerinde yer alan ses çıkışı ile ilgili bir sorun ) ürünün Aras Kargo ile herhangi bir ücret ödemeden Fokus Servis 'e gönderilmesi istenmekte, teknik servisimize ulaşan ürün ile ilgili teknik incelemelerin yapılarak ortalama 2 - 3 iş günü içinde yeni bir ürünle değişimi hedeflenmekte ve yurtdışından gelmesi gereken özel bir parça yoksa bu süreç içinde sorun giderilerek yine ücretsiz olarak ürünün geri gönderilmesi sağlanmaktadır.

Bu olağanüstü satış sonrası destek hizmeti, bugüne kadar yerel / uluslararası markalar tarafından pazara sunulan hizmetlerle ilgili yaşanan sıkıntılara ve ürünün teknik serviste 30 iş günü civarında beklemesine neden olabilen tüm olumsuzluklara alternatif olması ve yaşanan sıkıntıları tamamen ortadan kaldırılmasını hedeflemektedir.

Saygılarımızla,

• Iade ürünü tekrar satıyorlar buna ne diyorsunuz Başkasının 15 gün kullandığı cihaza Sıfır cihaz parası vermek

• quote:

Orijinalden alıntı: hssapiens

Iade ürünü tekrar satıyorlar buna ne diyorsunuz Başkasının 15 gün kullandığı cihaza Sıfır cihaz parası vermek

Sn. hssapiens ve Değerli Arkadaşlar;

İade oranımız tahmin ettiğinizden çok ama çok düşüktür. Başkasının 15 gün kullandığı ve bu nedenle iade aldığımız bir cihaz olduğunda bu cihazı yedek parça deposuna ayırıyor ve yedek parça olarak değerlendirmeyi tercih ediyoruz, merak etmeyin lütfen. Ayrıca biliyorsunuz satışını yaptığımız tüm ürünler için 15 gün koşulsuz iade ve/veya değişim garantiniz mevcut. Bu garanti kapsamında satın aldığınız cihazla ilgili olarak en küçük bir rahatsızlık hissederseniz anında ürünü iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

Arkadaşlar amacımız kesinlikle birlikte kazanmak. Markamızı " dünya markası " haline getirmek için inanın çok ciddi biçimde çalışıyoruz. Biz en iyi kalitede ürünler için en iyi kalitede hizmeti üreterek Türkiye' den bir dünya markası çıkarmaya çalışırken, bu mücadelemiz sırasında mesajınızda belirttiğiniz türden uyanıklara veya küçük hesaplara inanın yer yok. Şu an için bazı eksiklerimiz yada hatalarımız olabilir ancak tüm gayretimizle bu eksiklerimizi tamamlayarak ilerlemeye ve iş geliştirmeye çalışıyoruz. Bu, inanın çok zorlu bir mücadele ve sizinde bu gayretimizi gördüğünüzü düşünüyoruz. Sizlerin de desteği ile bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz.

Desteğiniz ve anlayışınız için samimiyetle teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

he bi de 980 ekran kartı üstüne batman veriyodunuz galiba :) onu nasıl temin edebilirim ?
  • öğrenci isen dreamspark üzerinden windows işletim sistemini ücretsiz olarak temin et ve işletim sistemine vereceğin paraya o bilgisayara bir adet SSD satın al.

dreamspark için bu konuyu bi incele : http://forum.donanimhaber.com/m_83583172/tm.htm
  • Sn. EmirReyiz;

Ürününüzü teslim aldıktan sonra web sitemizin "MESAJ GÖNDER" bölümünden talebinizi bize mail olarak iletmeniz yeterli olacaktır. Arkadaşlarımız oyun kodunuzu mail olarak en kısa zamanda size göndereceklerdir.

Saygılarımızla,

• Bu ne ilgi alaka Monster arada şaşırtıyorsunuz beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ganzili -- 13 Haziran 2015; 22:58:01 >
    Bu ürünün yanında aldığım windows 8.1 standart laptopta kurulu olarak mı gelecek? Kurma işlerinden anlamıyorum da
  • Sn. EmirReyiz;

Hayır. Satın almak istediğiniz ürünün özelleştirme ekranına girdiğinizde "İşletim Sistemi" sekmesi altında FreeDos ile geldiğini göreceksiniz. Ancak 270 TL fiyat ilavesi ile ürününüzü orijinal Windows 8.1 SL işletim sistemi ile satın alabilirsiniz.

İşletim sistemli satın alımlarda notebookunuzun tüm sürücü ve yazılımları her şeyi hazır şekilde kurulumu tarafımızdan yapılmış olarak size teslim edilmektedir. Size sadece Windows işletim sisteminizin aktivasyon işlemini yapmak kalıyor.

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.