Bildirim
Arkadaşlar araba konusunda bilgisizim bana bu aracın fiyatını yazar mısınız ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kaç bin kmde 23-24bin rahatlıkla eder bence birde kaç tane ne buyuklukte lokal boya mevcut tavan boyalı mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: maaammmi
kaç bin kmde 23-24bin rahatlıkla eder bence birde kaç tane ne buyuklukte lokal boya mevcut tavan boyalı mı?
araç 110 km de lokal boya dediğim çamurlukta var.Tamponda var -
quote:
Orijinalden alıntı: Sadecebirdost
quote:
kaç bin kmde 23-24bin rahatlıkla eder bence birde kaç tane ne buyuklukte lokal boya mevcut tavan boyalı mı?
araç 110 km de lokal boya dediğim çamurlukta var.Tamponda var
km gerçekse dediğim rakamları rahat eder o paraya ben alırdım yani -
Piyasası yüksek 23-24bine hayatta bulamazsın. Satan kişi 30binden aşağı vermez. Ne kadar istiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Paul Klee
Piyasası yüksek 23-24bine hayatta bulamazsın. Satan kişi 30binden aşağı vermez. Ne kadar istiyor?
Hocam satan kişi yakın bir arkadaşım benim durumumu biliyor haliyle en uygun fiyata sayacak ama zarar da etsin istemiyorum ( sonucta hakkı ne ise onu vermeye calısacam ) ama sizce ne kadar vermeliyim -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sadecebirdost
quote:
araç 110 km de lokal boya dediğim çamurlukta var.Tamponda var
km gerçekse dediğim rakamları rahat eder o paraya ben alırdım yani
Hocam fiyatı bilmiyorum zaten hangi paraya? :Drrrrr
-
Hocam bende 2004 Corolla hb var 28bin veriyolar. Sağ iki kapı değişmiş olmasına rağmen. Buna bakarak bi fiyat söyleyebilirsin. Kendisi fiyat söylemiyor mu? -
quote:
Hocam bende 2004 Corolla hb var 28bin veriyolar. Sağ iki kapı değişmiş olmasına rağmen. Buna bakarak bi fiyat söyleyebilirsin. Kendisi fiyat söylemiyor mu?
Sanırım benim bütçeyi bildiği için ( 25.000 ) max 26 kırmak istemiyor bende araç iyi oldugundan kacırmak istemiyorum.Sizce uygun olan nedir ? -
25 26ya anlaşırsanız iyi fiyat olur -
quote:
25 26ya anlaşırsanız iyi fiyat olur
O zaman bende 26 vereyim alayım kısmetse yarın alıyorum. -
26 iyi fiyat hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam fiyat güzel,Allah kaza bela vermesin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X