Şimdi Ara

Arkadaşlar artık canıma tak etti roaccutane kullanıcam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aha sonunda benim gibi canına tak edenbiri daha. bütün koca karı ilaçlarını denedim hiç biri işe yaramıyor. Pembe maskeyi bile denedim. olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

arkadaşlar kullananlara bir kaç sorum olucak

1- 1 kutusu kaç para ?
    2 - her gün mü kullanıyorsunuz yoksa başka bir kullanma şekli varmı ?

Her gün sabah akşam tok karna kullanıyorsun.

1 kutusu kaç para bilmiyorum babam alıyor.

1 ayda 2 kutu kullanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

arkadaşlar kullananlara bir kaç sorum olucak

1- 1 kutusu kaç para ?
    2 - her gün mü kullanıyorsunuz yoksa başka bir kullanma şekli varmı ?

Her gün sabah akşam tok karna kullanıyorsun.

1 kutusu kaç para bilmiyorum babam alıyor.

1 ayda 2 kutu kullanıyorsun.

teşekürler
  • imex kullanıyorum bir faydasını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: İntegralX06

quote:

Orijinalden alıntı: DayNNite

Millet uydurup uydurup yazmış arkadaşım, yaklaşık 3 sene önce kullandım, yan etkileri biraz etkiliyo tabi bende dudak kuruması ve kemik ağrısı eklem ağrısı yapmıştı ama alışıyosun bi süre sonra ilacı 7-8 ay kullandım tedavi biteli 2 yıl dan fazla oldu tek bir sivilce bile çıkmadı yüzümde kesinlikle öneririm.

kullandığında kaç yaşındaydın ilacı kullandıktan sonra boy uzaman durdumu peki

16 yaşındaydım şuan 19 yaşındayım 1.80 boyum var öle bi sorunla karşılaşmadım .

• 4 aydır kullanıyorum senin yuzun yine hafifmis benim yuzum ve kafam kist doldu idi gitmedigim universte hastane kalamadı sivasta ama bulamadılar oyle diyimki sana yuzumun butun gozeneklerinden de iltihap akıyodu yuzumu gerdigimde ama roacutane ı uzun muddet kullanıyorum ustte bir arkadasın dedigine kulak asma benimki hala dimdik :-) heryeri kuruttugu icin idrar yollarında zorlama oluyor dudakları demiyorum
  • yorum atan arkadaşlar teşekkürler diğer yan etkileri umrumda bile değil tek kafamı karıştıran şu boy uzama işi boyumda uzun değil şuanda kısa ve kimi diyor büyümeni durdurur kullanma kimi diyor yok öyle bişey herkes bişey diyor bakalım ne olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: İntegralX06

yorum atan arkadaşlar teşekkürler diğer yan etkileri umrumda bile değil tek kafamı karıştıran şu boy uzama işi boyumda uzun değil şuanda kısa ve kimi diyor büyümeni durdurur kullanma kimi diyor yok öyle bişey herkes bişey diyor bakalım ne olcak

Hocam kullanmışmıydınız ?
    Boy uzamasında bi değişiklik oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş kullandı her yeri sivilce olan suratı şu an baby face, boy konusuna gelince benden 2-3 cm uzundu şimdi ben ondan 2-3 cm uzunum ama alakası var mı bilmiyorum
  • İntegralX06 kullanıcısına yanıt
    4-5 aydır kullanıyorum sivilceler azaldı ama geçmedi

başlamadan önce 188 falandım şu an 192yim

tabi süt ve vg rol oynadı boy uzamasında
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.