yaw biz sabahtan beri kavga ediyos atillanın saatleri bellimi? Söylerseniiz irbirimizi yemekten vazggeçicezz
öle bi saat yok arkadaşım hem bilen olsa bile niye söylesin ki ama galiba yanlış hatırlamıyorsam 8 saat te bir düşüyor......
Attilanın saatleri var tabiki... 5 saatte 1 her serverde çıkar A1 A2 A3... Ama bu hiç lag yokken ve şavaş olmazsa geçerli. Not: Hiç karus olmadım.
BozukPC çok net yazdım nie almadınki... Şöyle yazayım o zaman... 17:00 da A1 sonra A2 , A3 Akşam 22 : 00 da tekrar A1 , A 2 , A 3 quote:Orjinalden alıntı: BozukPC valla tam aydınalanamadıkk ama yinede napalım
quote:Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93 attilla human larda tam olarak nereye düşer bilen war mı? Hornet--Ape--Shadow Sheeker Benim BiLdiğim YerLEr BunLAr Not:Hiç Human oLmadım:D:D
quote:Orjinalden alıntı: SusquN_17 quote:Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93 attilla human larda tam olarak nereye düşer bilen war mı? Hornet--Ape--Shadow Sheeker Benim BiLdiğim YerLEr BunLAr Not:Hiç Human oLmadım:D:D ek olarak emc dışı (hmn tyonların altı) kalluga troll slotu ve hornetlerin ilerisi reven harpy yanı