yeni bi sistem kurdum ama ram 4 gb bigisayarıma sağ tıklayıp özelliklere bbaktımmı 34.5 gb ram yazıyo acaba neden bilgisi olan varmı ? sistem amd phenom 8650 *3 4 gb 2*2 kingston ram Sapphire HD4830 512 MB 256Bit ekran kartı bide faxcon anakart sistemde nası onuda sölersenz sevinirim
32 bit işletim sistemleri 4 gb ı göremez ve kullanamaz.. 64 bit kurduğunuzda sorun kalmayacaktır.. ama 32 bit işinizi görüyorsa öyle kalsın..sorun yok
32 bit olan ne ? ben fazla anlamıyomda ama crysis i en son kalitede çok güzel oynayabiliyom ram i 3,5 olarakmı ne görüyo
sen 32 bit windows kurduğun için öyle.. windows7 çıktığında 64 bit yüklersin o zaman 4 gb görür.. bi problem yok yani.. sen bilgisayarının keyfini çıkart takılma 3,5-4 olayına
quote:Orjinalden alıntı: bergos 32 bit olan ne ? ben fazla anlamıyomda ama crysis i en son kalitede çok güzel oynayabiliyom ram i 3,5 olarakmı ne görüyo işletim sistemi 32 bit. 4 gb görmüyo 64 bite geçersen görür
quote:Orjinalden alıntı: bergos windows xp de yaa vistaa 64 bit varmı nası yapçam :)) biras çok oldum ama win7 çıkcak o zaman geçersin
tmm osamn ben bekliyim win 7 yi artıq :D peki sistem nası arkadaşlar güselmi ? tekrarsorcam çünkü anlamadım :D vista home premium var bende onu yüklesem 64 bit oklurmu acaba
quote:Orjinalden alıntı: bergos tmm osamn ben bekliyim win 7 yi artıq :D peki sistem nası arkadaşlar güselmi ? tekrarsorcam çünkü anlamadım :D vista home premium var bende onu yüklesem 64 bit oklurmu acaba yaw bişe yükleme dur öle win7 geçersin dedik ya sistemin güzel almadan önce sorsaydın bişeler derdik ama geçti artık .