Şimdi Ara

Arkadaslar bana öyle bır kamera soleyın kı fiyatı 700 --800 cıvarında olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kamera alcam ama pıyasa benı kararsız bıraktı.Kamerada benım aradıgım ozellıkler = usb baglantısı olsn ,vıdeo kalıteı ıyı(bıde vıdeo formatı bılınenlerden olursa ıyı olur) ,kameranın banda yazması onemlı degıl yeterkı bılgısayara baglantısı olsn, resım cekmesı(format .jpeg) arkdaslar elımde bır urun kodu var ama ben bu urunde usb arabırımının oldugunu bılmıorum bılenler varsa belırtebılırlermı urun (SONY DCR-TRV285E ) arkadaslar yardımlarınınz ıcın sımdıden tesekkurler

• Sony HC23E
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapsodi_18

Arkadaslar kamera alcam ama pıyasa benı kararsız bıraktı.Kamerada benım aradıgım ozellıkler = usb baglantısı olsn ,vıdeo kalıteı ıyı(bıde vıdeo formatı bılınenlerden olursa ıyı olur) ,kameranın banda yazması onemlı degıl yeterkı bılgısayara baglantısı olsn, resım cekmesı(format .jpeg) arkdaslar elımde bır urun kodu var ama ben bu urunde usb arabırımının oldugunu bılmıorum bılenler varsa belırtebılırlermı urun (SONY DCR-TRV285E ) arkadaslar yardımlarınınz ıcın sımdıden tesekkurler

Senle aynı düşüncedeydim geçen hafta. Ve şu an doğru tercih yaptığım için mutluyum. Bende bu konuda çok araştırma yaptım ve son ulaştığım nokta Sony DCR-HC24E. Ben bunu istanbul da 830 ytl idi , kredi kartına % 8 indirimle 764 ytl ye aldım. Şimdi dediklerine gelelim senin. Kameranın usb girişi önemli değil, çünkü oradan görüntü aktarımı seni tatmin etmeyecektir. Bilgisayarına IEEE 1394 Dv Terminal kartı alacaksın. Ben 35 ytl ye aldım. Onun içinde aynı bir bağlantı kablosu var ve kamerada bu çıkış mevcut. Görüntüyü oradan aktarıyorsun. Ve bu aktarımda movie makerda bile wmv uzantılı olarak aktardığında bile çok iyi görüntü yakalayacaksın. Hatta bu görüntü hoş ve yer kaplamıyor. 60 dakikalık görüntüyü 650 mb ye aktardı ve kalite tatmin etti. Birde bunu avi formatında kaydettiğini düşünürsen bana sonra teşekkür edersin. Resim çekme işine hiç girme. Bence alacağın 150 ytl lik bir diğital fotoğraf makinesi kameranın resim çekmesinden kat kat daha iyi bir sonuç verecektir sana. Asıl demek istediğim görüntü çekeceksen kamera , resim çekeceksen fotoğraf makinesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 BIN TLYE SİZCE NE ALMALIYIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.