Şimdi Ara

Arkadaslar bana psp konusunda yardım edebılecek varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben gerek forumun gerekse psp bolumunde cok eskıyım hatta ılk psp konusuna mesaj atanlardanım benım aldıgım psp 1.00 versıyondu sonra 1.50 de iso oyunları oynayabılecegımızı kesfedınce hep beraber 1.50 ye gectık sonra ben 2.0 yaptım sımdı gelelım asıl konuya unıye hazırlık unıdekı dersler baska konular derken ben 2 sene psp ye dokunmadım ve suan psp ne durumda hıcbır fıkrım yok bana ne olursunuz kısa bır gelısme surecı hakkında bılgı verırsenın cok memnun kalırım

bu arada gordumkı teknolojıyı sakın bırakmayın yakalayamıyorsunuz

• valla en son versiyonda 5.01 çıktı diye biliyorum ama dostum epey bi geri kalmışsın ademin elmayı ısırmasından başlamalı gibisin :D şaka bi yana sen bi bak istersen senin psp açılıcak mı :D
  • yok yok zımba gıbı toca oynadım sımdı sımdı ben bunu 2.00 dan dırek 5.01 getırebılırmıyım sorun cıkarırmıkı bıde bu aralar tutulan versıyon kac ıso oyunlar falan oynatan varmı oyle versıyon
  • bütün isoları destekliyio diye biliyorum bende 4.01 versiyon var hiçbir isoda sorun yaşamadımwww.pspvadisi.com dan bak orda geniş bilgi var umarım yardımcı olmusumdur
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkuluk13

bütün isoları destekliyio diye biliyorum bende 4.01 versiyon var hiçbir isoda sorun yaşamadımwww.pspvadisi.com dan bak orda geniş bilgi var umarım yardımcı olmusumdur

Tek kaynak
  • hepınıze tesekkur ederım sımdı yumulurum ben o sıteye bakalım neler neler gelmıs tekrar sagolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.