Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BAŞIMIZ SAĞOLSUN (BY_Crosshair NİKLİ MEHMET YILDIZ ARKADAŞIMIZ VEFAT ETMİŞTİR) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
10.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah rahmet eylesin çok uzuldum yakınlarına allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah.
  • allah rahmet eylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fk_entertainment -- 21 Haziran 2010; 18:19:11 >
  • Allah rahmet eylesin , Ailesine sabırlar diliyoruz
  • allah rahmet eylesin,2.el forumdan sevdiğimiz bir insandı
  • Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

Bu Haberi Televizyonda Görmüştüm, Forumdan Birisi Olduğunu Bilmiyordum..

Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Anne babasına Peygamber sabrı versin.

Allah rahmet eylesin. Ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum.
  • Başımız sağolsun.
  • Hepimizin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin. Allah yakınlarına peygamber sabrı versin.

ARKADAŞLAR BAŞIMIZ SAĞOLSUN (BY_Crosshair NİKLİ MEHMET YILDIZ ARKADAŞIMIZ VEFAT ETMİŞTİR)

Bismillâhirrahmânirrahîm.
    Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn. Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în. İhdinas-sırâtal müstakîm. Sırâtallezîne en’amte aleyhim. Gayrilmagdûbi aleyhim veleddâllîn.(Amin)

Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile.
    Hamd alemlerin Rabbi, Rahman, Rahim ve din günü(kıyamet günü)nün sahini olan Allah'a masustur. Yalnız sana ibâdet(kulluk) eder, yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, kendilerine ni'met verdiklerinin yoluna ilet, gazaba uğrayanlarınkine, sapıklarınkine değil.

• Allah rahmet eylesin..
    Mekanı cennet olsun...
  • Allah rahmet eylesin...
  • allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. Geride kalanlara Allah sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun Allah Ailesine Sabır versin.
  • Tanımasamda kendisini üzülüyor insan gencecik bir birey sonuçta.

Ailesine ve geride bıraktığı onu seven herkese sabır diliyorum...
  • Allah Rahmet Eylesin!..
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun Allah sevenlerine sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Allah rahmet eylesin.

Birde birşey soracaktım. Arkadaş Malatya Nasa Bilgisayar da mı çalışıyordu?

Evet orda çalışıyordu.Memleketi Trabzon/Araklı/guguda Bursada yaşıyor.Malatya da matematik okuyordu.

Benim çok iyi arkadaşımdı mehmet.Hemde hemşerimdi.Msnden sürekli irtibat halindeydik görüşüyoduk.Ama şimdi msn imde onun ismini görüp birdaha o msnin açılmayacağını düşünmek gerçekten çok koyuyor insana.Bayağıdır muhabbetimiz vardı.Haberlerde rastgele izlerken yamaç paraşütü olayını duyunca direk mehmet geldi aklıma sonradan baktım gerçekten oymuş.Şok oldum afalladım birden.Hala olayın şokundayım inanamıyorum resmen.Vücudunda kırıklar mevcutmuş.Benim düşünceme göre paraşütün ipleri kırıkları oluşturdu çünkü dikkat ederseniz suya çokta hızlı düşmüyor.Olan olmuş.Ömür oraya kadarmış.Ne bir nefes fazla ne bir nefes az.Allah rahmet eylesin kardeşim.Mekanın cennet olsun.Allah taksiratlarını affetsin.Kadersiz maşuk,efkarlı pilot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grizzle -- 21 Haziran 2010; 21:12:28 >

• Allah rahmet eylesin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.