Şimdi Ara

arkadaşlar ben bir şey arıyorum ama baya umutsuzum. yardım edin lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bir konu var bayadır forumda da internette de arama yapıyorum ama bulamadım. belki yardımcı olabilecek birileri çıkar...

arkadaşlar benim aradığım şey tam olarak ekolayzır t-shirt diye geçen t-shirtlerin önündeki ışıklı ekranların poster boyutunda olanları. şu anda o t-shirtler 30 35 lira zaten normal bir tshirtün de o civar fiyatlarda olduğunu düşünürsek çok masraflı olmayacağını düşünüyorum.

bulabilirsem poster niyetine kullanıcam. ortamdaki sese göre çalışmalı ve "çubuklar" diye geçen ekolayzır göstergeli olmalı.

belki bi yerde gözünüze takılmıştır. bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse gerçekten çok mutlu olurum.

şimdiden teşekkürler.

• Kardeş, buraya yazmak yerine internete ekolayzır tişört olarak yazsaydın, türkçe yazmana rağmen ilk sırada bulurdun hemen.
  • arkadaşım sen de tam anlayarak okusaydın anlardın benim onu aramadığımı. neyse sağolasın. tshirt arayan arkadaşlara yardımı dokunur...
  • Duvara asacaksan vu metre yapabilirsin birsürü devreleri mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuneralDawn

Duvara asacaksan vu metre yapabilirsin birsürü devreleri mevcut.

teşekkürler. ama ben pek bu işlerden anlamam. vu metre hakkında bir araştırma yapayım sen de beni iyi bir kaynağa yönlendirebilirsen çok sevinirim. yapılabilir bişeyse yapmak benim için çok daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.