Şimdi Ara

ARKADASLAR BEN EFSANEVİ ARIOTUM ARTIONE 10LVL VERCEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olum simdi sen bana 1 tane 100 lwl wercen ben sana 2 tane efsane mi wercem onu mu dion öleyse olmaz sen 2 taneye benden 1 tane alırsan olur
  • öyle olmaz saol yinede
  • olum sana kimse 2 efsane werip 1 tane normal 100 lwl almaz ama birebir trade yapabiliriz sen 1 tane ben 1 tane ok????
  • teklifim hala 2 tane ama değştiriyorum bi charizard 100lvl 170k exp bide dark weezing 100lvl olmazsa bire bir pokemonlarıma bakarım
  • hangi efsane istiyor sen??????
  • üstlerde yazıyor 4 tane efsane istiyorum üstüne bide 65 lvl sableye veririm
  • mewtwo
    suicune
    groudon
    dratinice
    bunlar degerli pokeler birebir yapalım nick wer charizard %100 kabul nick wer gerisini seciim
  • arkadaşlar uyanın haztar gitmiş bu konudan
  • dratinice değil lugia olacak ama başka pokemon veremem ztn bire bir gibi bişi oluyor expler benim toplam yaklaşık 250k yapıyor seninkiler en fazla 200k yapar hepsi 100lvl olsa
  • baba lugia istiosan 2 100 lük poke wercen o en degerli efsane benim trade syfmdada 2 poke alınır die yazıo herkes ona 2 poke alır 4 e 4 olur ama senin için bide hepsi 100 lwl olursa!!!!
  • ok arkadaslar benım nıckım :haztar tradeye koyuyorum bıtane yuz bı tane 75 lık ısteyen arkdas senn ıcnde koyuyorum ama acıll lutfen ya DUNN BERI ACTIM KIMSE BAKAMDI NICKIM :haztar
  • attım teklif kabul et!!!!!!!!!
  • arkadaslar saolsun arkadasım zapdosu verdı 75 lık ısteyen arkadas bı 100 luk bı 75 lık koyuyorum oraya al sen de ama sapdosu aldım baska ver
  • ben bu zapdosu aldıktan sora hıc bır yer egırılmıor arkadaslar eror verıor yaa ne yapacam teamı degıstıremıom yada savasa gıremıorum yaaaa yardım edın arkadaslar!!!!!!!!!!!
  • yaa mew cıktı alamadım neden böl eoluo arkadaslar kafayı yıcem harıtadan savsa gırdım hata verdı teame grıom hata verıo ya gıttı mewwwwwwwwww
  • deliuolas koy trade ye nıckı nı sole bırıne 65lık bırıne 100 luk atacam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.