olum simdi sen bana 1 tane 100 lwl wercen ben sana 2 tane efsane mi wercem onu mu dion öleyse olmaz sen 2 taneye benden 1 tane alırsan olur
öyle olmaz saol yinede
olum sana kimse 2 efsane werip 1 tane normal 100 lwl almaz ama birebir trade yapabiliriz sen 1 tane ben 1 tane ok????
teklifim hala 2 tane ama değştiriyorum bi charizard 100lvl 170k exp bide dark weezing 100lvl olmazsa bire bir pokemonlarıma bakarım
hangi efsane istiyor sen??????
üstlerde yazıyor 4 tane efsane istiyorum üstüne bide 65 lvl sableye veririm
mewtwo suicune groudon dratinice bunlar degerli pokeler birebir yapalım nick wer charizard %100 kabul nick wer gerisini seciim
arkadaşlar uyanın haztar gitmiş bu konudan
dratinice değil lugia olacak ama başka pokemon veremem ztn bire bir gibi bişi oluyor expler benim toplam yaklaşık 250k yapıyor seninkiler en fazla 200k yapar hepsi 100lvl olsa
baba lugia istiosan 2 100 lük poke wercen o en degerli efsane benim trade syfmdada 2 poke alınır die yazıo herkes ona 2 poke alır 4 e 4 olur ama senin için bide hepsi 100 lwl olursa!!!!
ok arkadaslar benım nıckım :haztar tradeye koyuyorum bıtane yuz bı tane 75 lık ısteyen arkdas senn ıcnde koyuyorum ama acıll lutfen ya DUNN BERI ACTIM KIMSE BAKAMDI NICKIM :haztar
attım teklif kabul et!!!!!!!!!
arkadaslar saolsun arkadasım zapdosu verdı 75 lık ısteyen arkadas bı 100 luk bı 75 lık koyuyorum oraya al sen de ama sapdosu aldım baska ver
ben bu zapdosu aldıktan sora hıc bır yer egırılmıor arkadaslar eror verıor yaa ne yapacam teamı degıstıremıom yada savasa gıremıorum yaaaa yardım edın arkadaslar!!!!!!!!!!!
yaa mew cıktı alamadım neden böl eoluo arkadaslar kafayı yıcem harıtadan savsa gırdım hata verdı teame grıom hata verıo ya gıttı mewwwwwwwwww
deliuolas koy trade ye nıckı nı sole bırıne 65lık bırıne 100 luk atacam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme