Şimdi Ara

Arkadaşlar ben ne yapıcam bilmiyorum Yardımcı Olun Lütfen :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dersane yüzünden lys konuları baya geride kaldım ygs 1 160k ygs 2 135 k ve ben konularımı bitiremedim dersanede lysye çok az çalıştırdılar dersanede ygs işlenirkende bırakıp lysye çalışamadım şimdi her türlü kaynağım elimde fakat günlük 3 konu bitirebiliryorum soru fazla çözmüyorum fakat azda olsa pekiştirmek için çözüyorum sizce günlük 3 konu hızı yeterlimi ? öyle olsun diye konu bitirmiyorum mesela fizik teknofemden açıyoyorum hocayla beraber notumu alıyorum çözümlü örnekleri iyi kavrıyorum taktiklerinizi bekliyorum hedefm 65k inşallah lütfen bana destek çıkın :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreePinq -- 9 Mayıs 2014; 11:09:40 >

• upppppppppppp
  • Yardimlik bi durum yok iste sen yapmissin planini calisiyosunda boyle devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkerbelltinker

Yardimlik bi durum yok iste sen yapmissin planini calisiyosunda boyle devam

böyle devam etsem yetişirmi peki ?
  • Onemli konulardan hic fikrin olmayanlardan basla. Yetismese bile cogu biter sona kalanlari hizli gecersin. 3 konu gunde iyidir

• 65k hangi puan türü? Mf1 2 3 4 ???

• mf4 hocam
  • Şahsen ben günde 3 konunun fazla olduğunu düşünüyorum. Günde üç konu bitirirsin ama üstüne test çözemezsin. Örnekler konuyu o an anlamanı sağlar ama ardından soru çözmezsen 1 hafta sonra hepsi çöpe gider. Bence günde 2 konu bitir ama iyi bitir. En azından bir kaynaktan tara. He ben hem 3 konu bitiririm hem de testlerini çözerim diyorsan öyle yap tabi.

• şöyle günümün tamamı boş dersaneyede gitmiyorum çünkü hiç bişey öğretemiyolar evde fazlasıyla video ve kitaplarım en iyisinden var adam akıllı sabah kalkıyorum gece 3gibi yatıyorum dediğin gibi biliyorum 1 hafta geçmeden o konu üzerinden soru çözüyorum tabiki fakat 100-200 soru gibi büyük bi şey çözemiyorum ama dediğin gibi yapabilirsem yapacağım her konu için 2 test çözsem yeterli olucak sizce ne düşünüyorsunuz ?

örneğin dün geometri dörtgenler bitti organik kimyaya giriş ve izomerlik bitti fiziktende atışlar bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreePinq -- 9 Mayıs 2014; 15:24:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.