arkadaşlar ben gunz ı nasıl oynayacağımı bilmiyorum kısacası daha yeni başladım ama oyuna girince serverler çıkmıyo lnki varsa verirmisiniz
gunzonline.com'danmı indirdin? Eğer oradan indirdiysen international ölü server.
Sana yukarıda sabitlenmiş 2 konu var TheKinQ ve Benim. Oraya göz atmanı öneririm.
Eğer ijji ise bilemiyicem.Format ile düzeldir diyorlar(İJJİ İSE AMA)
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9E066D474
gunzonline.com'danmı indirdin? Eğer oradan indirdiysen international ölü server.
Sana yukarıda sabitlenmiş 2 konu var TheKinQ ve Benim. Oraya göz atmanı öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill
arkadaş sen bana sadece gunzın hileleri varsa ve ijji server linkini gönder o da varsa okey
quote:
Orijinalden alıntı: matrix_neo98
quote:
Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill
arkadaş sen bana sadece gunzın hileleri varsa ve ijji server linkini gönder o da varsa okey
Alıntıları Göster
hile paylaşımı yasak kardeşim yaw niye kuralları okumuyosunuz anlamam ki.. çok mu uzun hadi hepsini okumuyosunuz bari bi göz gezdirin orda koca koca yazıyo kaçmaz zaten burda HACK yoq
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
hile paylaşımı yasak kardeşim yaw niye kuralları okumuyosunuz anlamam ki.. çok mu uzun hadi hepsini okumuyosunuz bari bi göz gezdirin orda koca koca yazıyo kaçmaz zaten burda HACK yoq
Alıntıları Göster
KENDİM bulabilirim dimi
quote:
KENDİM bulabilirim dimi
Alıntıları Göster
o zaman burda arama kendin bul nerden bulursan accını kas sonrada hack ye.
quote:
o zaman burda arama kendin bul nerden bulursan accını kas sonrada hack ye.
Alıntıları Göster
Gunz ijji de ise ben derdini biras anladım bence senin ağ balantılarında problem var...bi dene ağ balantılarını kontrol et...
quote:
Orijinalden alıntı: dracula_sese
Gunz ijji de ise ben derdini biras anladım bence senin ağ balantılarında problem var...bi dene ağ balantılarını kontrol et...
Alıntıları Göster
benim internetim çok iyi çekiyo herşeyi kontrol ettim ve tam 4 kere interneti kapatıp açtım ama serverler çıkmadı senin dediğin gibi ijji den indir dim sonra gunz onlineden indirdim update etmiyodu arkadaşlarla vakit geçireli 2 saat oldu ve hala 0.0 dı yardım edebilirmisin
quote:
benim internetim çok iyi çekiyo herşeyi kontrol ettim ve tam 4 kere interneti kapatıp açtım ama serverler çıkmadı senin dediğin gibi ijji den indir dim sonra gunz onlineden indirdim update etmiyodu arkadaşlarla vakit geçireli 2 saat oldu ve hala 0.0 dı yardım edebilirmisin
arkadaş ben ijjiden indirdim zaten orda pacht i yükledi
quote:
arkadaş ben ijjiden indirdim zaten orda pacht i yükledi
Alıntıları Göster
arkadaşlar cevap verin :(
quote:
arkadaşlar cevap verin :(
Alıntıları Göster
eee patch yüklenmiş normal bişey helal olsun mu diycez normal şekilde oynarsın artıqın :D
quote:
eee patch yüklenmiş normal bişey helal olsun mu diycez normal şekilde oynarsın artıqın :D
Alıntıları Göster
yaben bide download yazan yerin altndan da indirdim ama çalıştırdığımda 0.0 da kalyo
quote:
yaben bide download yazan yerin altndan da indirdim ama çalıştırdığımda 0.0 da kalyo
Alıntıları Göster
nasıl 0.0 da kalır yaw haydaa... ijjide torrent sorunu he? bilmiyorum launcherin bi fotosunu cekip koyarmısın buraya?
quote:
nasıl 0.0 da kalır yaw haydaa... ijjide torrent sorunu he? bilmiyorum launcherin bi fotosunu cekip koyarmısın buraya?
Alıntıları Göster
ijjide torrent ilk defa duyuyorum...
Bi hayır seve dosyaları up edip koysun sende direk değiştir ^_^ama o hayır severi bulmak biraz zor eğer çıkarsa sevin derim ^^
Ama gerçekden ijji'de torrent sorunu olduğunu ilk defa duyuyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9E066D474
ijjide torrent ilk defa duyuyorum...
Bi hayır seve dosyaları up edip koysun sende direk değiştir ^_^ama o hayır severi bulmak biraz zor eğer çıkarsa sevin derim ^^
Ama gerçekden ijji'de torrent sorunu olduğunu ilk defa duyuyorum...
Alıntıları Göster
foto nasıl koyuluyoki
quote:
foto nasıl koyuluyoki
Alıntıları Göster
arkadaş şimdi yüklenmeye başladı o fotoyu unut sorun olursa seni ararım
quote:
arkadaş şimdi yüklenmeye başladı o fotoyu unut sorun olursa seni ararım
Alıntıları Göster
sorun olmaz ijjideki torrent en az KOnunki kadar gelişmiş ve güzel... catır catır yükler patchleri ki ufak zaten internationalda fln sorun cıkar ama onlar patch değil oyunu yüklüyo zaten indirdiğin dosyada 500kb fln xD resim kadar :p