meraba arkadaşlar başlıktada dediğim gibi BENQ DC C740i almayı düşünüyorum ve sizlerin firini almak istiyorum bana cazip gelen tarafları 1(fiyatı 2(pentax lensinin olması 3(sesli videosu 4(2,5 ekranı gibi şeyler tabiki en büyük avantajı fiyatı, benq dijitalfotoğraf makinası üreticisi deil ama adamlar yapmış o kadar pentax lenste koymus ne yapayım alayımmı sizce FİYATI : 230 YTL ( 4 ADET PİL HEDİYELİ) http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd93958 İSTİYEN ARKADAŞLAR ÖZELLİKLERİNE BAKABİLİR
arkadaşlar makine hakkında bilgisi olan yokmu yada aynı fiyata başka tavsiyesi olan varmı benim makine almaktaki amacım tatilde , gezmede, evde fotoğraf çekmek
pek benq kullanan olmadığı için cevap gelmesi biraz sürebilir
quote:
Orjinalden alıntı: psikopak
pek benq kullanan olmadığı için cevap gelmesi biraz sürebilir
evet arkadaşım çok kötü galiba bu makina yada adını dahi duyan yok
adını duyan var tabi forumda bi kaç defa gördüm ama makinanın pek de iyi olmadığı olmayacağı aşikar. benq alma derim ben ama sen bilirsin yine de
saol arkadaşım ilgilendiğin için benim için hiç deilse bi fikir oldu
Benq fotograf dalinda o kadar iyi degil ama ALmanyada bir iki yil önce fotograf makinalari baya ödül almisti istersen digitalprewiev veb sitesindeki incelemelere bi göz at
Pek fazla benq kullanan olduğunu sanmıyorum. şimdi fiyat uygun al desem hiç bir fikrimin olmadığı bir ürün hakkında yorum yapmış olacağım. benq yeni marka git başka marka al desem belki de makine oldukça iyii senin paran başka ürüne boş yere gitmiş olacak. piyasaya yeni giren ürünlerde genel sıkıntıdıri hakkında inceleme, yorum, foto bulamazsın....
neyse arkadaşlar bende bilindik marka alıp riske girmem belki biraz yardımcı oluruz benden başka bu makinayı düşünenlere
valla bende özelliklerine baktımda hiçde fena değil+geçen ay bi dergi almıştım chip ti sanırım oradada fiyat/performans 1. idi ve fotoğrafları için beklemediği kadar iyi yazıyordu...onların yalancısıyım