ben laptop.umu yeni aldım işte format falan attırdımm şimdide çevirmeli bağlantı kullanıomm ama dünn wireless.ı olan bi yere gittim ama çalışmadı wireless işaretinin üstüne geliom disabled dioo ben bilgisayarlar hakkında pek bişi bilmiom acaba bu wireless içinde bi ayar falan mı lazımm?? bi görüş alabilir miyim
laptopun üzerinde wireless tuşu olması lazım.Onu aç.Sonra ağ bağlantılarından bi bak wireless aktif oldumu.Aktif olduğunda wireless bağlantıya sağ tıkla onar de.Ağa bağlanması lazım.
Birde bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere ordan da donanım ve aygıt yöneticisine geç.Ağ aygıtlarında üzerinde çarpı olan birşey var mı bak.Varsa sağ tıkla etkinleştir de.
wireless tuşu falan bulamadım neye benziyo:) bide ağ bağlantılarımdan bakıorum wireless ın üstünde sürekli kırmızı çarpı işareti var ya ikinci dediine baktım soru işareti olan yer yokk
1. wireless'ı olduğunu sandığın yerde wireless olmama ihtimali vardır. 2. laptopunda wireless olmama ihtimali vardır.
1.başka biri yanımda wireless kullanıo 2.bilgisayarda wireless özelliği var özellikleri arasında yazıo
ya sağında solunda bi buton olması lazım.Butonun yanında veya üstünde anten şekli var.On off yazar.Normalde bu şekilde olur.Bi bakıver sağına solunu önüne üstüne
ya piercim vallla bi şekil var ama disabled felan yazıo ya bana msn.den felan anlatsan şu olayı sakıncası yoksa tabiii mailini bana pm şeklinde atar mısın sakıncası yoksa gene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme