www.hitlinkler.com bu script için 100 ytl istiyo arkadaşlar gerçekten bu scipte ihtiyacım var ne yapmalıyım ya
hayatta her şey paramı ya
Zorla alamayacağınıza göre,ücreti ile almanız gerekiyor.
bazı şeyler için feragat etmelisin.Piyasada çok sayıda toplist scripti var onları dene...
maalesef hayatta olmasada internet aleminde herşey para
YA BABACAN SORUN PARA DEĞİL ZORUMA GİDEN Bİ SCRİPT İÇİN BU KADAR PARA ADAMIN GÖZÜNÜ PARA BÜRÜMÜŞ YA
quote:
Orjinalden alıntı: KIVANC
YA BABACAN SORUN PARA DEĞİL ZORUMA GİDEN Bİ SCRİPT İÇİN BU KADAR PARA ADAMIN GÖZÜNÜ PARA BÜRÜMÜŞ YA
Haklısın
scripti kendimi yazdı yoksa hazırmı aldı bilmiyorum ama hazır scriptlerde 200-300 ytl civarında olabiliyor kapsadığı özelliklere göre...
Adam uğraşsın yapsın sen 100 YTL'ye al... Yahu 100 YTL'ye bile çok diyorsun ayıp değil mi kardeşim, hayatta herşey beleş mi olacak, boşunamı okuyor adamlar...
YA BABACAN SORUN O DEĞİL BELEŞ OLMASI UMRUM DA DEĞİL YANİ O SCRİPT 100 YTL EDİYORMU BENIM YANDIĞIM OLAY ODUR BU KADARDA OLMAZKİ
o scriptin 100ytl edip etmeyeceğini şu şekilde anlayabilirsiniz.
önünüze bir asp kitabı kitabı alırsınız ve öğrenmeye başlarsınız. öğrendikçe o bahsettiğiniz scripti adım adım
yazmaya başlarsınız. scriptiniz bittikten sonra da arada geçen süre+emek için 100ytl nin az veya çok
olduğuna karar verebilirsiniz.
ARKADAŞLAR BANA BU SCRİPTİ BULANA 50 MB ALAN+Bİ DOMAİN VERECEM
quote:
Orjinalden alıntı: farozlu
scripti kendimi yazdı yoksa hazırmı aldı bilmiyorum ama hazır scriptlerde 200-300 ytl civarında olabiliyor kapsadığı özelliklere göre...
ARKADAŞIM HAKLISIN AMA YA Bİ SCRİPTE AHNGİ AKILLI PARA VERIR SENCE ????
senin emeğe saygın yok kardeşim ve anlaşılan programlama bilmiyorsun.Otur 2 satır yaz bizim gibi bak bakalım ne kadar değer biçeceksin yazdığına..Lütfen başkalarına kabahat bulma..
BEN SİZE DERDİMİ ANLATAMADIM
quote:
Orjinalden alıntı: KIVANC
BEN SİZE DERDİMİ ANLATAMADIM
Bu smilie'nin kendini damdan atanı yok mu ondan koy bence
hem para sorun değil demişsin hemde cavcav yapıyorsun burda. madem para sorun değil git satın al o zaman. made o scriptin 100 ytl bile etmeyeceğini düşünüyorsun otur kendin yaz o zaman. Yani o script i oturup yazanlara 100 ytl yi çok görüyorsun ama çalıp sana verene 50 ytl lik yaklaşık bir host paketi hediyo ediyosun.. emek vermek değersiz çalmak değelri yani? Bir de sonra çıkıp utanmadan o scriptin sağına soluna abuk subuk reklam bannerları ekleyip para kazanmak istersin eminim. Atık bırakın bu beleşçiliği...
şunlara bakın ya acıyorum bazen bu tiplere..
nerde eski dh.nerde paylaşımcılık.Hep çoluk çocuk doldu burası
quote:
Ben de önüne geleni çalıp çırpmaya çalışanlara acıyorum... Forumlar elbette paylaşım içindir. Ancak ücretsiz içerikleri paylaşalım "freeware" içerikleri biribrimize aktaralım. Sağdan soldan gördüklerimizi "araklama" uğruna başkalarının hakkını yemeye lüzum yok bence. Zira paylaşmak ile emeğe saygısızlık bambaşka şeyler. Ben kimseyi "tip" diye adlandırmıyorum burası çoluk çocuk da dolabilir ancak eski paylamşılıcık kavramıın değiştiği konusunda sonuna kadar katılıyorum sana
lan beleş verilecekse biz hiç çalışmayalım ne anlamı kaldı webmasterlığın adam günlerini verip yazsın sen al beleş kullan başka bi isteğin varmı
EVET HAKLISIN PEKİ ASPSİTEM WEBCAKALİ.COM BU İNSANLAR Bİ SÜRÜMÜ ÇIKARMAK İÇİ AYLARCA UĞRAŞIYO SİZCE BU İNSANLAR NEDEN PARA İSTEMIYO ONLARIN KİDE CAN DEĞİLMİ
quote:
ABİ BUNU SÖYLEMEKLE NEYİ KASTEDDIN ANLAMADIM AMA SANIRIM DEDİĞİN GİBİ ESKİ PAYLAŞIMCILAR YOK SEBEBİ PARA TEKLİF EDEN İNSANLAR ADAM NIYE PAYLAŞSINKİ SATAR DEĞİLMİ