Şimdi Ara

arkadaşlar bi bakarmısnz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kısmetse yakın zmanda telefon alıcam da iki telefon arasında kaldım
    ilki nokia lumia 620 diğeride sony xperia sola
    aranızda bu telefonları kullananlar varsa artılarını eksilerini yazabilirler mi ?
    şimdiden cok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: monster1313

kısmetse yakın zmanda telefon alıcam da iki telefon arasında kaldım
    ilki nokia lumia 620 diğeride sony xperia sola
    aranızda bu telefonları kullananlar varsa artılarını eksilerini yazabilirler mi ?
    şimdiden cok teşekkür ederim

son günlerde bir xperiA kullanıcısı olarak sony firmasına lanet ediyorum .aptal ve arsız bir marka olmaya başladı son dönemde ,her ne kadar çok iyi arayüz ve kalite telefonlar yapsalar da sakın alma derim solayı .açık konuşayım satıcam telefonu bir an önce gidip wp8 yada iphone alacağım .sonyde ne güncelleme ne birşey var ya inanırmısın sony xperia z çıkardı amiral gemisi olarak 1 ay geçmeden üstüne 4 telefon daha çıkardı ,ben telefonu aldığımda sonynin en iyi 2. telefonuydu .şu an inanır mısın 7-8 ay oldu 21. telefonu ya .samsung gibi bir firma s advance modeline çıkalı 2-3 yıl oldu ona bile güncelleme veriyor telefonu unutmuyor unutturmuyor .620 al bence htc 8s de al hatta 8s daha iyi bence. bende 8x alıcam inşallah .fazla oyun oynıyacaksan uygulama fln istersen samsung ,htc al ama sakın sony alma bu arada lg de hiç önerilmiyor güncelleme açısından

• Asla sony alma. Güncelleme sıfır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.