Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Bİ BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VALLA ARTIK ESKİSİ GİBİ MU ONLİNE OYNAYA MIYORUZ 1000 LERCE SERVER VAR BİRNE GİROZ 1AY 2AY SONRA KAPANİYO SONRA BASKA SONRA GEN GENE SIKTI ARTIK BEN CE BİRİ ADAM AKILLII SERVER KURSUN HİÇ GİTMİCEK GİBİ
    KIBİGHT ONLİNE GİBİ UZUN SURELİ OLSUN TANTOLOSLAR TEK TUK ÇIKSIN BİLES SOUL OLMASIN EX- 500 LERDE BİSİ OLSUN RESATINCA 300 POİNT GELSİN BİLES BOX OLMASIN

BUNLŞAR OLURSA COK HOŞ BİSİ ORTAYA ÇIKACAK BİLEN LER BİLİR BELKİ ----------HELLENTRİ MU YU--------- COK HOŞ Bİ SERVERDİ AMA ODA GİTTİ KADER ---BANA KATILANLAR --

AŞŞA YAZABİLİR

BİRİ ARTIK BUNA DURDESİN KAFASI SIKILAN SERVER KURUYO İYİCE OYUNCAĞA CEVİRDİLERBUNU

----------------------------------SaYGıLaRıMLa-----------------------------------

• 1.si o BİLES degil Bless

2.si o BİLES BOX degil Bless Bug yani BB

sen daha isimleri bilmiom buraya gecmısın mılletten server dilenion

LOL :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: -TyraeL-

1.si o BİLES degil Bless

2.si o BİLES BOX degil Bless Bug yani BB

sen daha isimleri bilmiom buraya gecmısın mılletten server dilenion

LOL :D

İnsanların yanlışlarını ve eksiklerini ortaya çıkarıp alay etmek hiç komik ve güzel birşey diil

Önemli olan insanlık...
  • ne o la iki cümle bildin mucu mu oldun adam akıllı bisi diozburda lafı oranla buranla anlama onemli olan bisi dioz

YOK:1.si o BİLES degil Bless

YOK:2.si o BİLES BOX degil Bless Bug

İSİM LERİ SALLA YAVRU KASMANIDI GORURUZ 5 SENEDİR BİLİOZ BUNU BANANE BİLES İSİMLERİNDEN NE İŞ YARADIĞINI BİLOMMU BİLİOMM NO PANİK MADEM

VE KİM LOL ------------YOU---YANİ SEN LOL

• 2 mesajında şikayet edildi

bu arada kendini bişey zanetme(arkadaşlar özür dilerim)

red kardaş goldmu diyom başka bişi demiyom
  • benim mesajlarimda banlanacak ne varki?

varsada ne yapalım saglık olsun!
  • Djwillki --- BİDE SİTEYİ VERDE GOLLD DEDİNĞİN MUNUN VERSİON FALAN BİLGİ ALALİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok
    buyr
    http://goldmu.no-ip.info/

isimlerim
    MaTaDOR
    _DeniZ_
    HAYALET
    Clow
    isteyene yardım ederim
  • TEŞEKKÜR --UMUT-- OLE BİSİ. KOTU AMAC DEİL OKA SAOLASİN BOS VER TOPİCİ MU ONLİNE KOMİKEGEL ORA DAHA Eİİ
  • GELCEK OLURSAM GELİRİM SAOL----Djwillki --------BİLGİSAYADA SORUN VARDA EĞER GİRERSEM ÇARIMIN İSMİ---ReDBuL_BK---
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReD_ReD

ne o la iki cümle bildin mucu mu oldun adam akıllı bisi diozburda lafı oranla buranla anlama onemli olan bisi dioz

İSİM LERİ SALLA YAVRU KASMANIDI GORURUZ 5 SENEDİR BİLİOZ BUNU BANANE BİLES İSİMLERİNDEN NE İŞ YARADIĞINI BİLOMMU BİLİOMM NO PANİK MADEM

sırf senin gibileri yüzünden Türkiyede muonline geriye gidiyo ööyle sırf adanarak kasıyosunuz bi kaç büyü biliyosundur şu karakter ne işe yarar shoplar nerdedir biles demiş ne bu bilye deseydin yukarda da çar demiş sen oyunu çarçur ediyosun be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 7 Temmuz 2007; 11:13:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

ne o la iki cümle bildin mucu mu oldun adam akıllı bisi diozburda lafı oranla buranla anlama onemli olan bisi dioz

sırf senin gibileri yüzünden Türkiyede muonline geriye gidiyo ööyle sırf adanarak kasıyosunuz bi kaç büyü biliyosundur şu karakter ne işe yarar shoplar nerdedir biles demiş ne bu bilye deseydin yukarda da çar demiş sen oyunu çarçur ediyosun be

+1

• sen bana mi dion kardeş ben anlamadim
  • normaldir anlamaman!
  • 7 Temmuz 2007; 11:11:42

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Method Man -- 7 Temmuz 2007; 11:13:20 >

====================================================================================BAK KARDEŞ SENİN ANLADIĞIN YANLIŞ BEN ODA NEDEMEYE ÇALIŞIYOM ADAM Bİ OKUSA ANLICAK 1-2 HATA YAPTIK DİYE YÜZE VURMANIN BİR MANASI YOK ORHAN BABA NEDEMİŞ -HATASIZ KUL OLMAZ HATAMLA SEVBENİ - BEN BUKADAR DİORUM SİZ NE ANLARSANIZ KARDEŞ SENGENE OKU İLK YAZDIĞIMI VALA ARTIK GENEN ANLAMIYOSAN !!!!

• yaw tmm kapat artık konuyu sen daha alıntı yapmayi bile beceremiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anumis -- 7 Temmuz 2007; 11:29:52 >
  • HADİLEN ŞEY ŞEY KONUŞMA ULEN Bİ BLES DEDİKDEYE NERLERE GELDİK AKLISIRA YOK YÜZBAŞI yok onbaşı sınız die efeleniyonuz NE EFLER GÖRDÜK BİZ BİZ BİLMİYOSAK SİZİN YARDIMCI OLCANIZA DAHA ÇOK AKLISIRA EZME ÇALIŞIYONUZ ASIL SİZE
    BUNDAN BOYLE BOLEMİ OLACAZ

• bunun rutbe ıle bı alkası yok lafı dolandırıp durma ayrica senin yasın kac 10 yasında fılan varmısn?
  • 18 OKUL BU SENE BİTİ SOLE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.